damlaaltinay Bsrkst kurban olurum ya 🤲 çok üzülmüşsünüzdür, kendimi sizin yerinizde hayal edemiyorum 🥺
Bsrkst damlaaltinay zor günlerdi cidden rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah babasıyla bana diğer dünyada şefaatci olur.
Elifvarinli gulin-35 merhabalar banada bugun doktor kontrolünde doktorum kontrolsüz kilo artışında da gebelik zehirlenmesi olabileceğini söyledi sizin bilginiz var mı?
gulin-35 Elifvarinli merhaba benımde o yuzden oldu zaten cok kg aldım 45 kılo son zamanları bekleyemedık 37 de sezeryana aldı bılıncsız beslenme
Elifvarinli gulin-35 anladım canım gelmis geçmiş olsun Bi daha böyle şeyler yaşanmasın sağlıkla sihhatle evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏
Melis1234 Benimde cikiyo tansiyonum 16 görüyorum bazen ilaç kullanıyorum ama gene sarımsak limonla destekliyorum. Banada gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin dedi tuz tamamen kestim ama çok korkuyorum şişim ödemim yok 29 haftalık hamileyim.
Bsrkst Mk3804 karın baş ve flsi hep küçüktü ama en küçük karın çevresiydi neredeyse 4 haftayı bulmuştu