gzemtum Mervesafamustafa amin inşallah ama bende ilk 4 ay hiçuyumadım yemek bile yiyemedim 44 kiloya düşmüştüm
EgeninAnnesiii Mervesafamustafa kalça kemiğim isyanda kemik ağlıyor vücut ağlıyor dayak yemekten. Maşallahı var gece gündüz kıpır kıpır benimki resmen vücudumu dövüyor. Ağrıya acıya dayanamıyorum artık ağlıyorum. Doğsa da vücudum rahatlasa hiç olmazsa 😔
Mervesafamustafa EgeninAnnesiii hic sorma benimkide öyle cok hareketli ayaklarini hissedebiliyorum okadar siddetli vuruyorki ama onunda ayri bir güzelligi var dayak yemekten mutlu oluyorum resmen 😅 gecmis olsun sanada canim umarim.agrilarin hafifler
Sheisagirl Kaç kilo bebekleriniz benimki sanki zayıf gibi geliyo bana ama doktor hep normal diyor:) 1500 gr mışız
Mervesafamustafa Sheisagirl vallah benimki 27 haftalikken 1200 gram di biraz tombis oglusum suan cok merak ediyorum 2 hafta sonra randevum kim bilir nekadar büyümüstür 😅
EgeninAnnesiii Mervesafamustafa amin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım da yediğimiz bu dayaklar unutuluyor güzellikleri kalıyor bi💕
Nzlefe Mervesafamustafa vücudum ekstra su üretiyor sanki sırılsıklam oluyorum geçen haftadan beri artık hamilelik ne demek anladım gece uykularım kaçıyor sıcaktan heryeri açıyorum bu seferde üşütüyorum çok zor geçiyor
Emel29 Mervesafamustafa bende öyleydim hareket et bol bol magnezym eksikiğinden olabilir o ağrılar doktoruna söylersen ilaç verir