Znrr Kızlar günaydın uyandım midem kötüydü afedersiniz çıkarttım. Hatta çıkartamadım Bile tükürük kadar su geldi ama çok kasıldım boğazlarım patlayacak sandım ve sonrasında burnum kanamaya başladı doktora gitmeli miyim? Önemli bir şey var mıdır
Patisever Znrr geçmiş olsun canım uygulamada da yazıyordu burun kanaması olur diye bence panik yapma 🌸 devam ederse gidersin
Glcnatl Znrr evet bende yaşadım burun kanaması 20. Haftamda aniden aktı hemde baya bi durduramadım panik oldum ama uzun süre durmazsa kbb gidilmeli yakılmalı bilginiz olsun
ebrr1048 Znrr Canım ara sıra bana da oluyor hamilelikte burun damarları hassaslaşıyormuş kusarken de de basınçtan kılcal damarlar çatlıyormuş korkulcak bişey yok
suscarparimm Znrr Vücuttaki östrojen hormonu damarlanmayı ve kan akımını hızlandırdığı için kanıyor endişe edilecek bir durum değil
Znrr Glcnatl canım aniden olmadı çıkartırken çok kasıldım boğazlarımda ki damarlar çatlayacak gibi hissettim ve arkasından kan gelmeye başladı
Direninannesi Geçen hafta bende bi post açmıştım her gün gun de 3 4 defa saatlerdir akıyordu kgb ye gidip yaktirdim daha şükür akmaz oldu
Ugurhilal Znrr panik yapmayın benimde kanıyor bu durum normal öyle çok fazla kanamadıysa sıkıntı etmeyin benimde çok midem bulanıyor zorlanınca kan basıncı yüksek olduğundan kanamalar oluyor özellikle sabahları içiniz rahat etsin bi doktorumuza mesaj atın isterseniz