Beyza12344 Suzan benim sancı da 60 70 cıktı her an hazırlıklı ol dedi ama haftaya kontrole cagırdı anlamadım pek
Suzan Beyza12344 benim Pazartesi günü 90 üzeri çıkmıştı düzenli olarak ama şu an bende de bi hareket Yok ara ara gidip geliyor kasılmalar bu hafta da çıkacak galiba ☺️
Aryaser Nzl24 20.haftada izine memlekete gidicem bakalim fethi bey ne dicek ne zaman kadar yapiliyor merak ediyorum 🙏🏼🤗
sevginanc Merve1996 34 haftada falan başlayanları duydum ben de başlayayım dedim 😁 Hemen açılmaz herhalde 😁
Aseloyku1 Adabahar amin insallah benden önce alıcan galıba kucağına bebısını canım hayırlı haberlerını beklıyorum ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bende cuma tekrar gıtcem bısey olmazsa salıydı one aldı
Kizannesi2428 Lcy bende 37 haftalık oldum kızımı bekliyorum herşey hazır Doğum konusunda henüz karar vermedim sadece doğum sonrası bir an önce iyileşip kalkmak istiyorum,suan dinçim diğer anne adaylarının anlattığı gibi bir şikayetim Yok kendimi enerjik hissediyorum 😇😇😇 Allah hepimize kolay doğurmayı sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Nzl24 Aryaser gittiğin yerde yaptır der canım çünkü 20.haftayla 22.hafta arasında yapıldığını en iyi tarihin 21.hafta olduğunu söyledi bana 21.haftada yaptı 2li taramada bana izmirde yaptır bekleme geç kalırız dedi sanada memleketinde yaptır geç kalmayalık sonuçları bana bildir der canım büyük ihtimalle
Elif_165 Jasmin7234 Merhaba ,bende 34+4 um.Bundan önceki 1.5 -2 ay kadar aşırı kalcam agridi , kilitleniyordu o an olduğum gibi kalıyordum.Sonra ortopediye çıktım, Dolven Jel krem verdi belime onu sürdüm , 1 hafta falan kullandım ağrıların bitti sayilir.
Fasulyeanne İnanılmaz halsizim kolumu kaldırıcak halim yok resmen oturduğum yerde kalıyorum sizde böylemisiniz özellikle iki gündür böyleyim.34+3
Adabahar Aseloyku1 evet canım kızımı dünyaya getirdim darısı başına her şey çok ani oldu açılmam olmadı spinal anestezi ile doğumum oldu yazıcam müsait zamanda😇