Hlyblalskl-7 Merhaba arkadaslar tedayli utrasonda Beyinde Kavum septum pellusidum etvargea mevcuttur. Diye bi rapor düştü doktor daha once başına gelen bi bilgisi olan var mı lütfen cevap verin çok endişeliyim?
PurpleTail Hlyblalskl-7 http://www.turkpsikiyatri.com/PDF/C26S4/09.pdf şöyle bir makale buldum bir gözatın isterseniz
Hlyblalskl-7 Teşekkür ederim inşllah bi bilen çıkar doktor bile ilk defa böyle bisey ile karşılaştım dedi
Taze_gebe Hlyblalskl-7 emin olmadığı bişeyi nasıl böyle söyler ne saçma hareketler var ünvanı neydi doktorun araştırıp iyi birine gidin prof vs olsun güzel sonuçlar gelir inşallah 😓
Durunbigeldim Hlyblalskl-7 1 2 doktordan daha fikir alın derim ben. Gerekirse yeniden olun detaylıyı başka bir hastanede
Sinem_58 Hlyblalskl-7 kendinizi sakın strese sokmayın çevremde o kadar olumsuz şeyler duyanlar olmuştu ki yok bir bacağı kısa yok bu bebek engelli yok down en yakınım görümcemin kızına down demişler ama şimdi 4 yaşında maşallah canavar o yüzden doğruluk payı o kadar az ki
_Mother_ Hlyblalskl-7 çok geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah hiç bir sorun çıkmayacaktır detaylını baştan iyi bir perinatolojiye yaptır bence hangi ilde oturuyorsun
Hlyblalskl-7 _Mother_ iki gündür hic uyumadim zonguldakta oturuyorum.bi doktora daha gidicem bakalım ınsllah mühim bisey değildir
Hlyblalskl-7 Taze_gebe 3 yıllık doktor ama bir çok insan ona gidiyor burda hatta özellikle onu seçiyorlar beni de başhekim yönlendirmişti ona. Su ana kadar çok iyiydi hatta oda bana bunu söylediğine pişman oldu ama beynimin içine girdi bi kere bu şey başka bi doktara daha gitcem inşllah öyle bişey degildir
Hlyblalskl-7 Sinem_58 takmamaya çalışıyorum ama ister istemez takılıyo beynimin ici o kadar dolu ki ne olursa olsun aldirmayacagim ama