Elisduru_ Adet sancısı gibi sancı çekiyorum bacaklarıma kadar indi ağrı yasayan yada bilgisi olan var mi
Hlmektly Elisduru_ canım bende 37+6 oldum kasıklarımda baskı hissediyorum sürekli idrarım var gibi ve karnın sem sert oldu ilk doğumum anlamda veremiyorum doğum nasıl başlar endişeliyim
KMerveK Elisduru_ agri araliklarin duzenli mi bi duşa gir yat dinlen geçmiyorsa ya da uyutmuyorsa hemen hastaneye git dogum haftan gelmis bende 38 deyim benzer agrilar oluyor ama yatınca geçiyor senin ki şiddetli sanırım tedbirli olmakta fayda var
oykuduru21 Elisduru_ bende 37. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrı giriyor arada canım panik yapmadan takip et düzenli mi değil mi diye. Dünden beri bana da çok oluyor ama düzensiz
Gulbeyazk Kızlar endişe etmeyin kasilmalariniz başlamış olabilir vücudunuzu dinleyin eğer geçmeyen bi ağrı belden vuran ağrı düzenli şancı varsa takip edin dakika tutun soğuk kanlı olup takip edin kendinizi
Balbocegi_ Duzensiz yarim saaatten asa iniyorsa sanci dogumdur pozisyon ddgistirince vs gecen birseyse baski sertlesme vs yalanci sancidur
Balbocegi_ Eger kirmizi pembemsi az akinti gelirse dogum habercisi agri gelebilirde baska zamanda gelebilir rahim yumsar
Elisduru_ Nişan gelmedi sol tarafa yatarken bi ağrı girdi sağa çok zor döndüm ve saga dönünce de ağrı devam etti
Balbocegi_ Elisduru_ bebis toparlanmistir buda normal birsey doguma hazirliyor kendini bel sirt agrisi batma vurma ara ara giren kasik agrilari vs normal canim
Tugbaakgunnn Bende aynıyım 37+2 aynı şikayetler var ama bugün sanki bebek çıkacakmış gibi vajinamda baskı hissediyorum tuvaletim varmış gibi hissediyorum kendimi sıkasın geliyor böyle olunca da bu durumu yaşayan var mı ????
Tugbaakgunnn Elisduru_ sancı ara ara oluyor ama şiddetli değil sağ bacağım içerden çekiliyor sanki uyutmadı bir türlü