Durunbigeldim Busebse bende sürüyorum ayaklarım yanınca nolucak be 😄forum iyice soda içsem bebeğim erirmi varii dönmeye başladı😯😅
tatlissannee Gece gece saçmalama saatiniz mi tuttu acaba kusura bakma ama güldüm yani ne olabilir kolonyadan Allah aşkına ya😂😂😂
Lraybrs Kolonya alkol oranı yüksek olduğu için bebeğin kafası güzel olabilir. Tedbirinizi alıp, yanında da peynir yiyin de nasiplensin yavrucak dhdhdhdh Yaa ayağınıza sürdüğünüz kolonyadan n’olabilir Allah aşkına 😂
zeytinkiz Ayağıma kolonya sürdüm çocuğum alkolik olur mu 😆 megerse cocuk dan önce anneye etki etmiş 😆 tövbe yarabbim ya 🤦
Baabus Lraybrs burda sosyal medya gibi niye arkedaş ekleme yok yaa sizin gibileri eklemek istiyorum 🤭
Lraybrs Baabus ayy evet keşke olsa 😁 adminlerden böyle bir yenilik bekliyoruz ilerleyen zamanlarda 😁🤪
Ilkayy Busebse burda herkes dalga geçip insan gibi nie cevap vermiyorsunuz ki kız bişey sormuş bilgisi olmaya bilir bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dalga geçilecek ne var banada ilginç geldi soru ama kalkıp kızı incilticek şeyler yazmıyorum bide aklı başında insan olacaksınız
Busebse Bunda gülünecek bırsey görmüyorum kızlar bazı kolonya da içindeki madde kana karışabilir yazmışlar Google de araştırma yapınca doğal olarak sürdüğün herseye dikkat ediyorum gerçekten yaptığınız ayıp