Cansuuuuuuu Hamile döneminde hala çalışan var mı 30 haftamdayım ve hala çalışıyorum baya agırlaştım doktorum dan rapor istedim ama vermedi mallesef
Emineerdem Cansuuuuuuu ben rapor aldım hiçte sıkıntı yaşatmadı sağolsun bi de hemşirelik yapıyordum gücüm kalmadı
drn05 Cansuuuuuuu Daha çok evde kalmak için mecbur 37 uye uzattık bakalım 33 üm şuan i gün sayıyoruz 🙈
paradiseeeeee symaa43 ay nasıl dayanacan 37 kadar 🙈 Allah güç kuvvet versin ben ev hanımıyım 33.6 dayıme evde hergün yorgunum valla helal olsun sana benim hiç halim yok iyiki çalışmıyorum yoksa benim işde agır hep seyehat hep yol
Mercimek26 Sağlık ocağındaki doktorunuzdan isteseniz rapor vermez mi. Bende çalışıyorum işimde ağır biraz sağlık ocağından 20 gün aldım rapor.
Eylosunannesi Hmsrqw 37′de artik zorunlu olarak izne mi cikiyoruz yoksa 38-39 da oluyor mu. İnsallah bir sıkıntı olmazsa evden calistigim icin cuma isi birakip pzt dogum gibi olsun dusuncesindeyim 😬
Eylosunannesi Bende suan 32 deyim calisir raporu aldim 37 ye kadar devam insallah ama evden calisiyorum o yuzden zorlanmiyorum cok sukur.
Kumi Arkadaşlar benim çalışabilir raporum 36+0 a kadar yazıldı .ama herkes 37 diyor bir hata var mı sizce .evden çalıştıgım için çalışmak istıyorım.
Satirustattoo Bende çalışıyorum ve rapor alma ihtimalim yok iş yeri sahibiyim doğuma kadar ve hemen sonrasında en kısa zamanda işimin başına dönmek zorundayım. :)
sevgisevgi Cansuuuuuuu ben bugun 36 hafta iznime ayrildim. Allah yardimciniz olsun, son gunler ben de cok zorlanmistim, ama zaman cabuk geciyor 🤗🤗
Cansuuuuuuu Mervekaynak hiç bir fikrim yok birde özele gidiyorum ama iyisin dedi veremem dedi garsonluk yapıyorum restoranda çalısıyorum kasada duruyorum ayaktayım 8 saat boyunca çok zorlanıyorum artık