Nuray949 Merhaba kızlar benim 5 aylık kızım var ve evden çalışmak istiyorum ek gelir olarak eşime yardım için ama ne yapa bilirim hiç bir fikrim yok ek gelir için evden çalışan anneler bana ne yapa bileceğim konusunda yardım edermisiniz?
Senmerve Nuray949 ben de evlendiğimden beri çalışmıyorum 3 sene olacak nerdeyse ama el becerilerine biraz elşm ystkın iğne oyası baş örtü havlu kenarı oyalıyorum seccade havlular etamşn kasnak panolar işliyorum kokulu taş yapıyorum bebeknodası kapı süsü takı yastıgı söz nişan kına nşkah magnetleri yapıyorum amşgurumi oyuncsk örüyorum öyle ahım şahım bi gelir yok ama bana göre iyi en azından her ay 1 gram altın alabiliyorum eskiden çeyrek alıyodum aam artık eski çeyrek fiystına gram olunca onu alabiliyorıum öyle şeyler yapabşlirseniz düşünün derim 1 yaşında oğlum var ondan fırsat bulsukça yapıyorum 14 haftalıkta hamileyim
Gokcecelik Komisyonlu olarak instagram üzerinden kadın giyim, bebek giyim vs satış yapabilirsiniz. Ben ek iş olarak öyle yapıyorum normalde çalıştığım için artık eskisi gibi ilgilenemiyorum ama üzerine düşersen bence kazandırıyor
Lulemom Örgü biliyorsanız örüp satabilirsiniz. Amigurumi deneyin bence ben youtubedan izleyerek öğrendim. İlk zamanlar kötü oluyo ama gittikçe ustalaşıyorsunuz.
Gokcecelik Nuray949 tabi ilk önce instagramdan bir sayfa kurup onu biraz buyutmeniz gerekiyor ki firmalarla anlaşabilesiniz. Daha sonra komisyonlu satış verilir diyen sayfalarla iletişime geçebilirsiniz. Urun başına %20-25 ya da 50tl nin 15i senin vs gibi anlaşıp satış yapiyosunuz. Siz sadece firmanın ürününü satiyosunuz bilgileri alıyorsunuz onlar kargoyu çıkarıyor
Senmerve Nuray949 kalıpları var kreç koku taş tozunu 2 yeme kaşıgı toza 1 .5 yemek kaşı kadsr su koyuyorum krep lvamı gibi akışkan olucak sonra ne yapmak isyiosam onun kalıbına döküyorım yarım saat 1 saat bekledikyen sonra kuruyunca kalıptan çıkartıyorum süslüyorum kristal tğl ve kurdakeyle
Senmerve Nuray949 buraya resim yükleyemiyorum instagram hesabım mcs tasarım ordan msj atarsan hem yaptıkalrımı görürsün hemde daha yrıntılı bilgi verebilirim