Cicikus1 Kızlar iki gündür mide yanması ağrısı yaşıyorum. Iki gündür de decavit başladım. Onunla alakalı olabilir mi acaba ? Yoksa haftadan dolayı mıdır, 14+3 olduk. Bulantiyla beraber yanma ağrı gibi bir his oluyor midemde.
Ysmn029 Cicikus1 canım ilgisi vaf mı bilemem ama maden suyu iç yemekten sonra iyi geliyor ben öyle yapıyorum bi lokmada ekmek yiyorum üstüne
AysDemir Cicikus1 Bende Decavit ilacını içemedim 1 kutu aldım hatta bana yarım yarım iç dedi doktor ben aşırı bulantısı hamilelik geçirdim yani ilk başlar çok kötüydü 20cı haftaya kadar her gün çıkarıyordum. Bu ilacıda içtiyim zaman tamamen kötü oluyordu midem. Doktorum bırak o zaman dedi ama o vitamini başka şeylerden al dedi
Cicikus1 Ysmn029 içiyorum normalde de hazımsızlıktan dolayı içiyordum mide yanmasından önce. Bugün de içtim biraz rahatladım o an ama şimdi tekrar başladı soğuk süt içtim. :(
Ysmn029 Cicikus1 bi de bişeyler yeme içme işini geç saatlere bırakma canım sadece su tüket valla ben bu şekilde rahatlatıyorum midemi yoksa felaket yanıyor yatttığımda falan
Nil__k Haftanın getirisi olabilir ben de decavit kullanıyorum normalde yapmıyor tamamen yediklerimle alakalı gün içinde.elma tüketiyorum ben yanma olunca aklınızda olsun