FatmaIlbayTanrikulu kizlar sizcede bebek kiz oldugunda cirkinlesiyr erkek oldugundada guzellesiyormu anne ??
Cansum1 FatmaIlbayTanrikulu alakası YÖK herkes erkek sandı bnm kiniii ama minikom kız anasını güzelleştirdi😍
Fatmasp FatmaIlbayTanrikulu Zerre alakası Yok iki tane kıza hamileyim yüzümde ne bi kararma ne de bi sivilce çıktı hatta olanları da gitti cildim şuan pürüzsüz 😄😄
Alinmavi FatmaIlbayTanrikulu kiz bebegim oldu cildim piril pirildi saclarim capcanliydi hamileligimde o kadar guzellestirdi ki keske ayni hormonlarla kalsaydim dedim. Alakasi yok yani.
Ezgi14 İsin asli kiz olursa vucutta ostrajen miktari arttigi icin kizda guzellesmeli, erkekte testesteron miktarı arttigi icin erkekte cirkinlesmeli olmaliymis. Ama tabi hem batil inanç hemde kiz cocugunu anne karninda bile ezme soz konusu ....
yakamoz Bence de hiç alakası yok yüzüme bakan senin kızın çirkin olacak galiba senden hiçbir şey almamış diyor. Buna da alınıyorum gerçi😩
Sevde123 Ben 32 haftalık kız bebeğine hamileyim ve her gören çok guzellesmissin diyor yüzüm puruzsuzlesti cildim aydınlandı 🤗 bu tür şeylerin batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Göbek sivriyse erkek yuvarlaksa kiz dedikleri gibi bişey halbuki benim karnımda sivri😄😄
HlyaSinanAk FatmaIlbayTanrikulu ben inanmazdim ama suan oyleyim. Oglumda cildim falan oyle guzel olmustu. 34. Haftalik hamileyim kiz bu sefer boynumda et benleri yuzumde ciller aynaya bakmiyorum hic 🙈🙈 cok cirkinlestim. Insallab kizim almistir o guzelligi🤣🤣🤣
Kelebekanne FatmaIlbayTanrikulu bence batıl bi inanç benimki kız ama herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.
Suelllomerr FatmaIlbayTanrikulu erkek bebeğim oldu hamilelikte hiç olmadığım kadar cirkin oldum heryerimi akne sivilce bastı normalde erkekte cilt parlak olur derler kişiden kişiye değişiyor demekki güzellesende var aslinda