tupmideligebe Deniz59 bu akşam inanılmaz derecede arttı , gerçekten yanıyorum ; nane-limon yaptım işe yaramadı sanki ateş yanıyor bogazımda ; ne yapayım ?
Nelmali Deniz59 gaviskonla çok düzeyli bir ilişkimiz var her gece yatmadan önce mutlaka buluşuyoruz bazen gün içinde de küçük buluşmalarımız oluyor😂 saka bir yana denediğim hicbir sey çözüm olmadı en son seçenek ilaç 💁🏻♀️
Buketkucuk Deniz59 35+2 haftalığız uzun zamandır olmuyordu ama şu sıralar yemeklerden sonra bulantım oluyor hafif ve çok çabuk doyuyorum. Biraz fazla yesem hemen bulantım oluyor midem kabul etmiyor sanırım🙄
Nurrrr94 Her gün her öğünümde .. sakız cıgneyerek buldum çözümü veya maden suyu. Hamilelik reflüsü maalesef
tupmideligebe Deniz59 süt içtim naneli sakız çiğnedim. Nane limon yaptım ekmek Yedim yok boğazımda kezzap var , 24 haftalık hamileyim ilk kez böyle oldum ; ilaç almamıştım hiç almak da pek istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum 🤷♀️
Sedef88 Nelmali ilacı fazla içmeyin derim bilmiyorum ne kadarlıksınız ama ilk 3 ay benim doktorum ilaç tavsiye etmiyorum dedi organları oluşuyor dedi risk edemem dedi bende dayanıyorum midem inaılmaz halde ama yine de içmiyorum