Ozlemmr Nurcihn hahaha daha ne olsun yakındır inşallah benimde o şekil ilk defa dun nst hafif sancım cıktı artar sa gel dedi bekliyoruz 😅😅
Ozlemmr Nurcihn Amin amin He valla elden ne gelir ne zaman gelmek isterlerse bol bol yürüyüş yap dedi doktorum merdiven in çık die 😅🤲
Ozlemmr cansuyldz33 aaa ondan birde 34 den dolayı çatı muanesi bazen normal dogumu da tetikliyor hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucagımıza inşallah 🤲🤲🤲
Ozlemmr cloverart hadi sağsağlıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi inşallah hayırlısıyla darısı biz kalan hamişlerin başına inşallah 😍🤲🤲
cloverart Ozlemmr aminnn inşallah herkes sağlıklı bir şekilde alsın kucağına inşallah😇 su gibi aksın zaman😍
Ozlemmr Simge16 hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah stres yapmayın valla elinizden geldiğince belirtiler cok iyi Allahın izniyle suniye ihtiyac duymadan kendi sancılarınızla dogum olur ne guzel 😍😍🤲
NAZ2333 efruzzz darisi basima insallahhh bizimde 54 gün hadi saglikla bi avazda al kucagina insallahhhhh
efruzzz Ozlemmr valla heyecanla bekliyorum ama bende de yalancı sancidan baska birsey yok allah yar ve yardimcimiz olsun 😊
efruzzz OMAYBABY yok doktorum simdi yapsam da dogumda degisir bu durum bosuna yapmaya gerek yok dedi acilmama bile bakmadi hic sancim yok diye nst de
Akrepbebek efruzzz masaallah saglikla gelsin ins . Benim son 180 gun. 2′li rakamlara dusmeyi bekliyorum. Ne kaldi ki burada 😄
efruzzz Akrepbebek 🤣🤣🤣su gibi gecer hep son haftalar zor geçer diyorlardi ben 37 ye kadar calistim birden isi bırakınca kabus gibi coktu ustume gunler 😅