Nimesyaaa Merhaba anneler 22+4 günlük hamileyim bugün farkettim tişörtümde sarı bi leke oluşmuş her iki memeden de sarı su gibi şeffaf bi su geliyor yaylan var mı napmalıyım ?
Hamzaa Nimesyaaa göğsünüzü falan sıkıp çıkarmaya çalışmayın hiç dokunmayın hatta.benimde olmuştu ve aradan çok zaman geçmeden nstde sancı çıktı.Bu tarz sıvıların gelmesi Erken doğumu tetikleyebilir demişti doktorum.
Fatosef Nimesyaaa dün bende göğüs ucumda sıvı fark ettim bi damla kadar sarımsı yapışkan gibi bi sıvı gelmiş 26 haftaligim heralde doğuma yaklaştıkça geliyor.
mrveyvz Nimesyaaa 2 hamileliğimde de başından beri geliyordu canım vücut hazırlık yapıyor süt salgılıyor artık. Normal gelmesi hatta iyi bi şey 😊 Ama sıkma ucunu kasılmayı tetikler
merviskoooo Bnm dün gece sağ mememden akmış kolum üstüm başım bi kalktım sırıl sıklam üstüne yatınca oluyor sarı ve şeffaf normal denildi inşallah doğumdan sonra da gelir
aycanerbas Bende yaşadım aynısını 21+6 dayım doktoruma sordum göğüslerin süt üretmeye başladığını normal olabileceğini söyledi 😊
Gizemaslan Ben 30 haftalık oldum herhangi bu sıvı gelme olmadı bugüne kadar şuan bir tereddüte girdm🤔
Buketkucuk Nimesyaaa çok normal bebeğinin sütü o, göğüslerini elleme ya da uçlarını sıkma sorun olmaz🙏🏼❤️