CigdemBsgl rukiyeeefeee bende dun oldum bugn dus aldim fakat dun gece agrisindan uyuyamdm ates yapti sistti bugn de siskigi ve agrisi devam ediyor ama ates yok suan
rukiyeeefeee Pelin__1 sormadınız mı ebenize ben sormayı unutmuşum sırada bekleyenler vardı acelelyle çıktım
rukiyeeefeee CigdemBsgl CigdemBsgl benimde ilkine göre ikincinin ağrısı daha az oldu ilk te kolumu kaldıramıyordum
Pelin__1 rukiyeeefeee yoo sormadım daha önce de elime bişey battığında aşı olmuştum o gün duş aldım bir sıkıntı olmadı verem aşısı falan değil ki bu su değmesin en fazla 1 gün alma derler yani onu da sanmam ama her ihtimale karşı 1 gün bekleyin isterseniz
Lulemom Ben dün oldum sordum yapan kişiye de. Duş alabilirsin sıkıntı yok dedi ama dün almadım bugün aldm. Dünden beri kolumu geriye atamıyorum çok ağrıyor 🥺
rukiyeeefeee Lulemom ilk doz mu ikinci mi benim de ilk doz çok fena ağrı yapmıştı boynum dan surtıma kadar ağrıyodu kaldıramıştım kolumu
Yagmursimsek94 Yakın zamanda covid gecirdigim icin doktorum suan önermiyor Aranızda covid gecirip aşı olan var mı ?
FatmEzra Ben 1. Ve 2. Dozu oldum ikisinde de asi vurulduğum gün dus aldim. 1. Dozda çok kolum ağrıdı Dozda da kolda morarma oldu. Banyo çok etkilemiyor açıkçası..
Balarisi23 rukiyeeefeee bende merak ettim sormayı unutmuştum hemşireye bugün tetenoz oldum kolum şu an çok agrıyor kaldıramıyorum duş almak istiyorum