burcumelis Denizss avent hariç demişsin ben şuan avent kullanıyorum kızımda da kullandım 6. Ayda kendi bıraktı oğlumdada avent tercih ettim
Adaaa34 Denizss Canım ben aldım ama daha kullanmamıza var bibs aldım önerilere güvenerek.Anne göğüs ucuna en yakın deniliyor.2 tane 0-6 ayı trendyoldan 120 TL civarı almıştım.İnstagramda da sayfası var yorumlara bak istersen🤗 Güzele benziyor
Portakalgeliyor Denizss Mamajoonun emziklerini tavsiye üzerine aldım aynı şekilde göğüs pompası ve kaşığı da tavsiye ediliyor :)
05112020se Avent hariç ise suavinec markasını da kolay tutuyormuş bebekler yenidoğan hemşire arkadaşım önermişti
Pinar1 Bende emzik arayışı içindeyim, bibs anne göğsüne çok uygunmuş diye duydum . Emdikçe şekli değişiyormuş. Bende ikinci oğlumda kullanmak istiyorum. İlk doğumumda emzik tercih etmemiştim sabahlara kadar emzik niyetine beni kullanmıştı oğlum 😅🤷🏻♀️
Anne1521 Pinar1 aynı benim kızımda öyleydi bende ilk çocuğumda ne emzik ne biberon tercih etmedim almadım da bu gebeliğimde ilk aldığım şeyler oldular😊
Pinar1 Anne1521 ben daha almadım . 29. Haftadayım umarım doğmadan bu kararsızlıkla almış olurum 😅☺️🤷🏻♀️
Denizss Pinar1 Bende cumartesi 30 haftalık olucam ama sabırsızlık erken hazırlık düşüncesi şimdiden sardı😄
Pinar1 Anne1521 kesinlikle kullan ben bu kez deneyeceğim . Yeniden emzik niyetine kullanılmak istemiyorum 😅
Pinar1 Denizss aslında şöyle erken değil , bazı bebekler 33. Haftadan doğuyor ben ilk oğlumu 36. Haftada doğurdum. O yüzden 30-32 den sonra riskli beklemeler . Herşey hazır olmalı o haftalarda doktorum öyle demişti. 😊