Brgl35 Alerji ilacı kullanan var mı berbat durumdayım yarin doktora gidicem ama hamileler kullanabilir mi bilmiyorum 😷😷
Bilgebiri Brgl35 ilk 12hafta içindeysen kullanma canım. Sonraki haftalar içinde kbb ve kadın doğum görüşü al derim
Gizmolata Brgl35 göğüs hastalıklarına giderseniz size uygun ilacı veriyor doktor. Bana avil verdi hergün kullanıyorum.
Nelmali Brgl35 gebeliğin her döneminde her ilaç kullanılamıyor malesef doktorunuza danışmadan hicbir ilaci almayın kadın doğum dışında bir uzmana gidiyorsanız alerji için gebeliginizi ve haftanizi mutlaka belirtin
Tugceuzun Brgl35 ben alerjik rint var doktorum çok zorlandığımda içebileceğimi söyledi. İlacına ve mg ’ına göre değişiyor
Asafrb Kendi kadın doğum doktorun uygun görürse veriyor baban yazmış bi tane alerji hapı ama ben kullanmadım fazla gerek duymadım biraz geçince
Nelmali Brgl35 çok zorda kaldığınızda acile gidin orda gerekli mudehaleyi yaparlar kuzenim doktor gebeligimin başında bunu tavsiye etti
D-uysal Brgl35 kadın doğum kbb ye gidin diyor oraya gittiğim zaman alerji hapı vermişti 10mg allerset diye çok uyku yapıyor ve bebekte hiç kıpırdamıyor sanırım o da uyuyor ben korkumdan kullanmıyorum artık hapşurmaya devam
hanimhanimcik benimde alerjim var doktor kullanmamaya bak eğer çok kötü olursan alternatiflere bakarız dedi belki hamilelere özel ilaçlar vardır