Dilekahinzen Hamileyken acı şeyler yemek zararlı mı. Canım acı biber turşusu çok istiyo bu sıralar. İki gündür akşamları yiyorum ama baya acıydı. Bilgisi olan var mı bu konuda
sare55 Dilekahinzen ya canim tuvalette zorlanirsin. acidan baska bisey olcagini dusunmuyorum.bende cok aci yiyodum ama artik biraktim. tuvaletimi yapamayinca
Gizemre1010 Dilekahinzen ya bende yemiştim birkez fln bebeğim yerinde duramadı hiç böyle hareketlerini hissetmemiştim hızlı hızlı vurmaya fln başlamıştı o günden sonrada yemedim bidaha da öyle yapmadı zaten bence etkileniyo olabilirler
Bhrygz Kızlar yediğimiz yiyecekler amniyotik sıvının tadını etkiliyor.Mesela tatlı birşey yediğiniz zaman bebeğinizin hemen tepki vermesinin sebebi yediğiniz tatlının amniyotik sıvınızı tatlandırması ve bunun bebeğin yutma refleskleriyle tadımlayarak hoşuna gitmesinden kaynaklanıyor.Aynı şekilde acı birşey yediğinizde amniyotik sıvıdan yutan bebeğiniz bu tatdan hoşlanmayabilir ve tepki verebilir.Ama buradan acı yemek iyi değildir sonucunu çıkarmayız.Sadece bebeğiniz hoşlanmayabilir ve miğdenizi rahatsız edebilir ve birde wc problemleri olabilir.
Miniklerim03 Dilekahinzen bn genelde hergün yemeklern yanında yerim dr a sordum bişey olmaz dedi cok seviyorum acıyı bnde
NaimeYilmaz Dilekahinzen Herşey bi yana hemoroıd sorununu tetıkler yerınızde olsam tursu acı baharatlı gebelık boyunca cıkartırdım hayatmdan Kİ ben yemedıgım halde oldum dusunun🌸
Mercan89 Dilekahinzen benim de canım çok istiyordu çok araştırdım bir sıkıntı olmadığını öğrenince yedim ama siz yine de aşırıya kaçmayın