Pamugunannesi1 https://hizliresim.com/1LhILG Uygulama bir saattir böyle oluyor kaç kere açıp kapattım ve bişeyler yanlış gidiyor deyip uyarı veriyor 🤦🏻♀️ Modaretörler yardımcı olur musunuz ?
[silindi] Pamugunannesi1 ben de tam böyle bir post açacaktım baktım sen yazmışsın illallah ettirdi yaaa 1 saattir sinir oldum ben de
Dilekcnkn Pamugunannesi1 Aynı valla bende de yetkili biri çözüm bulsun hemen hamileyiz biz bu kadar strese girmemiz iyi değil 😂😂
Buketkucuk Pamugunannesi1 bende de oldu az önce, şimdi ancak gidebildim bazen sorunlar yaşanabiliyor sanırım😕
annesininpirensesi Pamugunannesi1 bende sadece bende oluyor saniyordum bi cozum bulunsun aynisi oldu iki gundur
Pamugunannesi1 [silindi] Sinir bozuyor 100 kere kapatıp açtım çözüm bulsunlar bugün ilallah ettim Ya eror eror deyip duruyor 😒
Pamugunannesi1 Dilekcnkn Kıx giripte sana yazamadım sen düşün çıldırdım yeni telefon alabileceğimi bilsem kırıcam telefonu 🤣
Pamugunannesi1 Buketkucuk 1 saattir giripte doğru düzgün yazamadım kaç kere girip çıktım yok eror başladı eror gidiyor
Pamugunannesi1 annesininpirensesi Yok bacım bende de oluyor sinir stres sahibi olduk burda hata düzeltmeleri için güncelleme gelmeli inşallah birtane modaretör görsün bizi etiketi değiştirmeyi biliyorlar buraya da müdahale etsinler
Pamugunannesi1 Buseninannesi_21 Kaç kere denedim şimdi anca girebildim buraya başıma ağrılar girdi 🤦🏻♀️