Hepinize merhaba güzel anneler anne adayları ve tüm bayanlar.. Benim ikinci gebeliğimdi. Oğlum var üç buçuk yaşında.. Oğlumu suni sancıyla doğurmuştum ve bu defa diyodum allahım nolur kendi sancımda gelsin en azından bi açıklığım olsunda yine suniyede razıyım. eveeeet beklenen hafta doktorum artık gün verdi bekletmicem eğer açıklığın başladıysa suniyle başlıcaz. Ama beni sardı bi korku 5 gün yürüyüş yaptım 3 gün ada çayı içtim ve sürekli meryem suresi okudum ve 20 kişiye falanda okuttum. Artık doktora gidiceğim günün gecesi geldi rüya görüyorum ama nasıl sancım var belim kasıklarım kopçak gibi bacaklarımı sıkıyorum anaa bi uyandım sancım var gerçekten ama az az dayanıyorum çünkü ve düzensiz neyse gece saat 3 kalkıyorum dolaşıyorum tuvalete gidiyorum yatıyom tekrar en son bir miğde ağrısı 5 dakika en şiddetlisinden peşine karın ağrısı ve ishal dedim doğurcam şükür eşim artık kıvranmama uyandı kalktım meryem ana otumu hemen suya koydum hazırlandık annemide aldık hastaneye sabah 6 oldu bu arada gittik nst sancım çok az çıkıyo bi baktılar 3 cm açıklık hemen suni taktılar en düşüğünden dakikalar ilerliyo vee benim ağrılarım bir vuruyo bir vuruyo Allah allah ama yinede dayanılmıcak gibi değil tabi canımm annem bitanemm yürütüyo beni ebemle beraber yürü otur kalk yürü otur kalk saat oldu 10 müthiş bir şekilde 10 cm açıklık ve ben çatala doktorum geldi can doktorumm.. Ikın gül ıkın ama ne ıkınma ne ıkınma yiyosa ıkınma o sancı bi.vuruyo istemesende ıkınıyosun 10:31 güzel oğlum aslanım melek yüzlüm kollarımda ama nasıl güzel nasıl pamuk ❤🤲 ebeler hemşireler nasıl seviyo çok güzel diyolar uzun zamandır böyle bişey görmedik ben tabi ağlıyorum nasıl dua ediyorum ordakilere oğlumu kokladım ya ne acı ne sancı tındı herşey o canımm anneler hamişler sancılarınızı çok güzel karşılayın asla yatıp kalmayın oturup kalktıkça ve biri sizin belinizi ovaladıkça daha çok rahatlıyosunuz bu arada oğlum uyandı sorularınızı alırım 😂❤