Rabiahasan25 Kizlar iki gündür tansiyonum 10/4 bebegim gayet hareketli sirtimda agri vr ve dün birden midem bulandi ve ter içinde kaldi tansiyon düşük mu
glnzem Rabiahasan25 küçüğü biraz düşük öyle olduğunda biraz tuzlu ayran yapıp içebilirsiniz. Benimde hep düşük çıkıyor yüksek olmasından iyidir emin olun
kucuktosbik27 Rabiahasan25 ben hep 8 -4 geziyorum doktor çok güzel düşük olması çok iyi dedi kaç kere sordum☺️ normal tansiyonumda 10-6 dır az oynasa sallar beni ama şuan 8-4 e alıştı vücut herhalde çabuk yoruluyorum uyuyorum sadece 32+6 olcaz 2 dakkaya😂
Rabiahasan25 glnzem evet oyle yptm bnde tuzlu ayran ictm ama 26 haftalik hamileyim hic byle olmadi bu iki gndr boyleym sebebi yediklerimdn olabilirmi
2kusunannesi 33 haftalığım bende 6/3 çıktı en son acile gittim hamilelikte düşük tansiyon korkulacak bişey değil yükselirse kork dedi doktorum susuzluktan ve yorgunluktan oluyor dedi
Rabiahasan25 2kusunannesi ay vala ck korktum ya bebegimde firil firil oynuyo oyuzdn gtmdm ck skur smdi icim rahatldi brz🥰
Baloncuk41 Benimde bu ara sık oluyo neden çözemedim sabahlrı oluyodu açlıktan falan diye dusunuyodum tokkende oluyo dolaşım sistemimiz hızla genişledigi icin ve susuzluktan olabilirmis
Rabiahasan25 kucuktosbik27 az kalmis seninde Allah yrdmcn olsn bnmde ilk defa oldu oyuzdn tedirgin oldm brz ama smdi rahatldm ya ck skur🥰
kucuktosbik27 Rabiahasan25 sağol canım inşallah ☺️korkmana gerek yok ama dedikleri gibi kendini uzun süre aç bırakma su içmeyide ihmal etme o haftalarda kan şekeride düşüyor bi titreme geliyor el ayakta bayılma dşye uyarıyorum☺️
Havva- Rabiahasan25 acaba yediğiniz biseyden dolayı düşüyor olabilir mi iki gündür aynı şeyden tuketiyorsaniz tuketmeyim kendinizi deneyin bana sarımsak hiç bisey yapmaz mesela ama hamilelikte yemeğin içinde ufak bir parça daha olsa hemen düşürüyor