Eymenbby4 https://hizliresim.com/R0wAD0 Kızlar doktorum üstü çizili olmayanları yaptır dedi hangisi kaçıncı haftada ve nerde yaptırmalıyım
Sedakbyk Eymenbby4 ben 7.haftalik hamileyken kan idrar ve aclik tokluk sekerine baktirmistim.kanda vitamin degerlerine baktilar idrarda herhangi bi sorun enfeksiyon fln varmi diye bakilmisti.
momsboys Eymenbby4 bunun belli bi ayı yok hemen yaptırabilirsiniz genelde rutin gebelik tetkiki ilk baslarda istiyorlar
Knkhbb Hamile olduğunuzu bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirin onlar sizi her ay takip için çağırıyor bu testleri sağlık ocağında yaptırabilirsiniz diye biliyorum
Eymenbby4 Knkhbb sağlık ocağına sordum her test burda yapılmıyor şuan covid asısı yapıyoruz 7de gel dedi sabahları bulantım çok oluyor hastaneler de yapıyor dedi
Knkhbb Eymenbby4 tam kan sayım tsh vs yapılıyo ki kendileri seni arayıp çağırıyo mecburlar yapmaya hamilesin mecbur kalmadıkça hastaneye gitme aç karınla gidip testlerini verirsin ne saçma yakınında sağlık ocağı var yoğunlar diye kalkıp hastaneye mi gidiceksin bu dönemde bide