suudamlasi Kızlar herkese merhaba, Yaklaşık 10 aydır gebelik için deniyoruz. Fakat hala gerçekleşmedi. Benim gibi olanlarınız var mı?
afrasil suudamlasi ben 5 6 ay denedim olmaynca eşimle beraber hastaneye gittik iyikide gitmişiz bence sizde beklemeyin
Larraa suudamlasi Bizim tam 1 yıl oldu. Şu an adetim 8-9 gün var. Ben de geçen ay hsg çektirdim fakat yumurtlama günlerimi değerlendirdim fakat yinede olmadı. Umudum bu ayda heyecanla adet olmamayı bekliyorum 🥰 Adet olursam da sanırım klomen kullanacağım. En kısa zamanda her birimize nasip olur inşallah ♥️🙏🏻
suudamlasi Meless tebrik ederim Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲 ondan öncesinde bir sıkıntı var mıydı bildiğiniz. ya da rahim filmi çekildikten sonra tıkanıklık varmış vs dediler mi
Meless suudamlasi allah razı olsun canım darısı sana olsun inşallah🤲🏻 Yoktu hormonlarım gayet iyiydi adetlerim hep düzenliydi. Rahim filminde sol tüpümde su dolması çıktı ve çikolata kistim olduğunu öğrendim. Hiçbir tedavi olmadan gebe kaldığımı öğrendim. Doktorlar 2 operasyon geçirmemi söyledi ama ben operasyonsuz gebe kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
suudamlasi afrasil ben de gittim bir sıkıntı yok sadece hsg cektiremedim henüz ama eşim sizin esiniz gibi anlayışlı değil bu konuda utanıyor ve rahatsız oluyor hala gidemedi mesela
afrasil suudamlasi utanacak birsey yokki sen boşuna film falan çektirme birsey deneme bence esin gitmeli . Birsz sert davranarak ikna edebilirsin o zaman çocuk istemiyorsan bende uğraşmayım hep ben çabalıyorum bende artık birsey yapmayacam istemiyorum falan de . Tel kadınla olmuyor çünkü . Ovulasyon denediniz mi ? Bide adetin 2. Günü hormonlara bakılıyor baktırdınız mı
suudamlasi Meless aminn cok tesekkur ederim, Rabbım şükürler olsun 🤲 yakin zamanda ben de cektirecegim insallah ❤
Meless suudamlasi çektir canım hiiç korkulacak gibi değil adet sancısı gibi. Ve inan gebe kalmayı kolaylaştırıyor🙏😍
Melekanne1 suudamlasi ben evlendikten 13 ay sonra hamile kaldım şuan 36 haftalığım sabr et inşallah sanada nasip olsun Allahın izniyle 😊
suudamlasi Melekanne1 tebrik ederim sagsalim kavusun insallah böyle şeyler rahatlatıyor biraz insanı ❤
Ilkayy suudamlasi ben canım sebepsiz yere olmadı gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sorun yok ama bebek olmadı çok şükür şimdi hamileyim
suudamlasi Tgckbr tebrik ederim çok motivasyon oluyorum bunlari okudukça Rabbım sag salım kavuştursun sizleri ❤
fatmacos suudamlasi tahlil test falan yaptırdınız mı ben de 1 sene denedim 2. Çocuğu ama prolaktin yüksekliği olduğu için hamile kalmamışım ilaç kullandım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ertesi ay tekrar hamile kaldım şuan 15 haftalığız