Gizemre1010 Kızlar afedersiniz bugün tuvalete gittiğimde normalde iç çamaşırımda fln bişey yok ama peçeteyle hafiften sildiğimde kırmızı leke gibi bişey geldi doğrulamak İçin iç çamaşırıma peçete koydum baktığımda hiç bişey yoktu biraz önce tekrar tuvalete gittim yine bişey yok ama peçeteyle silince leke oluyo sizce başka bişey olabilir mi ??
MbsN Gizemre1010 popondan gelmis olabilir iyice emin ol Ben olsam hemen doktora giderim Boyle seyler bos brakilmamali
Eyllmrt Kahverengi mi yoksa kırmızı taze kan mı oldugunu soruyor genelde doktorlar ona dikkat et eger bir kaç damla seklinde oluyorsa pek korkulacak bir durum olmuyo istirahat ve bir yere uzanmaman çok önemli lakin sürekli geliyorsa düşük tehlikesine karsı iğne veriyor doktor
Gizemre1010 Ayselcnt hayır vajinadan oldu bilerek sildim peçeteyle iki kez ikisinde de oldu ama tuvalete hiç gitmeyim hiç gelmiyo leke fln
EbruHafsa Bence hemen de gitmelisin, burda biz dersek birsey olmaz icin rahat mi edecek canim 😊 InsaAllah önemli degildir
KaderKaya Aynı şeyi ben 32 haftalıkken yaşadım doktorumu aradım hemen gel dedi hastaneye gittiginde alttan muayene etti ebe doktor korkulucak bişey yok bol bol dinlen dedi birde progeston adında fitil başladı