Betfer Telefonla günde bir 5 6 saat uğraşıyorum . Ne bileyim instagram , PUBG , internette dolanıyorum can sıkıntısından. Bir zararı olur mu acaba bu kadar uğraşmanın
Gamzissss Betfer Canım ben bilgisayar öğretmeniyim her gün 8 saat ders ooowe biz yanarız o zaman 😇😇 tabi çok fazla maruz kalmamak lazımdır her zaman ama inşAllah bişi olmaz 😇😇
MomHero2 Betfer tv veya telefona bakarken bir battaniye ve ya yastık koyabilirsiniz karnınıza bu şekilde çok fazla yakın temas olmaz 😌
Smyy00 Betfer bence ne kadar az uğraşırsanız o kadar iyi mecbur değilsiniz sonuçta iş için vs, geceleri yatarken odaya telefon koymayın demişti doktorum en baştan beri koymuyoruz,
Minikbebek25 Betfer homeoffice çağrı merkezi calisaniyim 20 haftalık hamileyim 9 saat bilgisayar başındayım Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz 🤷
Susamtanem2 Betfer Dr uma sormuştum ilk gebeliğim de o da apartman da mı oturuyorsun dedi evet dedim sen odandan çıkarsan evine almasan bile alt katta üst katta olacak tabi çok uğraşma ama radyasyon var diye de kendini yiyip bitirme dedi ilk gebelik ve çok soru sormuştum 🤣
Mervekaynak Betfer sağlıklı normal bir insan için bile zarar ama mecburuz ben isim.geregi hem telefon hem bilgisayar başındayım sürekli