1incir Ysmn029 Karadut özü içiyorum sürekli içesim geliyor hamilelikte çok faydalıymıs zaten kan yapıyor
Satirustattoo Rica ediyorum yiyecek isimlerini başlığa koymayın hepimiz aşeriyoruz ben bu saatte nerden bulucam şimdi o meyveyi ????? Lütfen yani lütfen başlığa yazmayın
Lulemom Satirustattoo ben iki güne bir sabahları kahvaltıda karadut özünü meyvesuyu yapıp içiyorum. Çok faydalıymış
Satirustattoo Ysmn029 genellikle .. koyup yiyecek içerir yazıyorlar sizinde bilginiz olsun malum yasaklardan her yer kapalı ve çıkıp alamıyoruz bu durumda sabaha kadar zaman zooooor geçiyor :)
Ysmn029 Satirustattoo ben hiç denk gelmedim ama öyle bi post da görsem girerdim yine de neymiş diye 😂
badecanisik Ysmn029 ben karadut özü tüketiyorum bir zararının oldugunu sanmıyorum yasaklı gıdalarda hiç karşıma çıkmadı çıksa kesin hatırlardm çnkü çok severim…
Zeyneplale Haydi bakalım burdan yak karadutu okuyup Google yazıp resmine baktp iç çektim eşimi uyandırdım sıcakmı soğukmu yeniyor dio 😀 uyku sersemi aptallasti adam yarın bakacak bakalm
Zeyneplale Ysmn029 Haydi bakalım burdan yak karadutu okuyup Google yazıp resmine baktp iç çektim eşimi uyandırdım sıcakmı soğukmu yeniyor dio 😀 uyku sersemi aptallasti adam yarın bakacak bakalm