Şuanda Hande Akbaşa gidiyorum ama öncesinde Deniz Yıldıran Sarıcıya, Emine Barın a ve Aylin tatlıadım ada gittim. Deniz hoca çok ilgili gibi gözükür ama aşırı aşırı lafı uzatır o yüzden randevuna 1 saat bile geç girebilirsin belki daha da fazla. Emine hoca iyidir ama soğuk nevaledir yüzü çok gülmez o hamilelik kafasıyla istediğin sıcaklığı bulamazsın. Aylin hoca kiloya takıntılıdır. Tek konuştuğu şey kilodur yarım kilo bile almış olsan bütün randevu içinde bunu konuşup durur ve soru sorduğunda bunu niye sormuşsun havasında küçümseyerek cevap verir. 3 çocuğuma hamileyim çok fazla kadın doğum doktoru gördüm inanın ki. İlk oğlumu liv ulus ta doğurmuştum. İkinci bebeğimi ölü doğum yaptım memorial da deniz hocaydı doktorum tam doğum zamanı izne gitti ve ilgilenmedi benimle başka bir doktora denk geldim iyi kide gelmişim ama o doktor ayrıldı memorialdan. Şimdi 3. Oğluma hamileyim bunda çok doktor gezdim işte bu saydıklarım en son hande hocaya şans eseri denk geldim, iyi kide denk gelmişim. (inanılmaz sıcak kanlı, aktif ve enerjisi yüksek bir kadın) uzun uzun bebeğe bakar, muhakkak her seferinde güzel bir fotosunu yakalamaya çalışır detaylı anlatır. Yani gittiğim doktorlarda en iyi kalplisi o geldi bana. Tabi bunlar benim deneyimlerim. Umarım yardımcı olabilmişimdir🤓