Beyziikoo 39+5 olduk asla ve asla sancı, belirti, nişan vs. yok 🙄 Gelmeyi şimdilik düşünmüyor galiba minik 😣 Var mı böyle tetikletebileceğim bir şeyler kullandığınız doktorlarınızın önerisi 🤗🤗 Hurmamı yiyorum 🙄
AnneBebek0 Beyziikoo Günde 1 cay kasigi cörek otu tozunu su bardagina karistirip icin enerji veriyor bende iciyorum doguma giderkende icilmesini öneriyorlar 😊
Beyziikoo AnneBebek0 Enerji değil de doğumu başlatacak şeyler lazım artık 🤣🤣🤣 Ama çörek otunu hiç duymamıştım yarın aktara gidince ne derseniz alırım 😅
AnneBebek0 Beyziikoo Pardon😂🙈 bilmiyorum benimde ilk gebeligim. Ama cörek otunu öneren cok tavsiyede ederim😊 allah sag saglim yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏼
Beyziikoo AnneBebek0 Zaten çörek otunu peygamber efendimiz de çok tavsiye etmiş ölüm hariç her şeye deva diye doğuma da iyi gelir belki nedem olmasın🤗 Amiiiin Allah razı olsun siz kaç haftalıksınız 😊
Beyziikoo AnneBebek0 MaşaAllah Allah bağışlasın daim etsin inşaAllah 🤗 Sağ salim kavuşalım bebeklerimizee 👐🦋🌷