Alyasibel 19hafta bitmek üzere ve Ağustos annesi olarak katılıyorum bende hiç birşey almadım bir tane daha oğlum olacağını öğrendim… Mide bulantısı ve istifra ara ara devam etmekde alev topuna dönen midem hâlâ aynı 🤗
nslhhsn9221 Burcunuslu_ karnınız sert mi yumuşak mi benim gobus var ama yumuşak henüz çatlamaya başladı mı bı de bende henüz hiç bı şey yok
Cnskse Gulbahar_1 kesinlikle katılıyorum simdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 🙏🏻 rabbim güç kuvvet versin zor hamilelik 🤰🏼 💜 🧿 cinsiyeti nedir sizinkini
Morvy Burcunuslu_ insan sabırsızlanıyor gerçekten doktorum bize 90% kız demişti ama biz yinede detaylıyı bekliyoruz alışveriş için bakalım detaylıdan sonra hemen aynı gün alışveriş yapmayı düşünüyoruz🙈☺️
Morvy Gulbahar_1 ben istanbulda anadolu yakasındayım Kadıköy bağdat caddesinde Dr zeki Şahinoğlu ya gideceğim yerinizde olsam mayısa bırakmam nisan ayı içinde gidin derim ben doktoruma sordum kaçıncı haftada gideyim diye oda 20. Haftada git dedi bende 20+1 de gitmiş olacağım
Gulbahar_1 Şimdi guzel anneler en son adet gününden itibaren mi geçerli oluyor hamıleliğimiz benımki düzensizdi ama yınede en son adet oldugumuz ilk gün mü ayy aklım karıştı 🙄
Momgulizar Burcunuslu_ 17+3 benim de 😊 13 haftalıkken öğrendim cinayetini kız ufak tefek şeyler alıyorum evlenip antalyaya gelin geldim ailem burda olmadığı için kimsem de yok başladım yavaştan 😊
BlueMoon Burcunuslu_ beşik normal bi mağazadan büyüyen aldım850 ye ama kalitesi gayet güzel bebek arabası casual marka aldim cnm