Birsen2906 Kızlar eşim dün Bi vide izletti İstanbul büyük şehir belediyesi hosgeldin bebek sandığı çalışması başlattıcakmış ve bunun içinde bir bebeğin 4 aylık ihtiyaçları ve bebek bakım çantası bebeğe dair herşey 4 aylık giysi mama bez biberon daha neler neler.. Doğruluk payı var mı bilen varmi kızlar işimize yara ak öle bisey varsa 🤣
Mom027262 Birsen2906 Maddi durum kriteri vardır orada mutlaka.Beyaz masayı arayarak detaylar öğrenilir.
karayakaydan Birsen2906 sosyal yardim alan ailelere yapiliyor o yardim canim..Geliri olan aileler yararlanamiyor
mercimeginanne Birsen2906 inşallah öyle birşey vardır da maddi durumu yetersiz olan aileler yararlanır. Yoksa çok masraflı bir dönem. Ama herkese değil gerçekten ihtiyacı olanlar yararlanır inşallah 🤲🏻
Birsen2906 mercimeginanne amin gerçekten maması bezi yetiyoken şuan eşim çalışmiyo çok zor gerçekten..
Cansu101706 Birsen2906 devletin hastahanelerinde doğum yaparsanız oluyor. Özelde doğum yapanları kapsamıyor
karayakaydan Birsen2906 kuzenim ibb beyaz masada yetkili de canim ona sordum gorunce evet yardim var ama maddi sıkıntida olan sosyal yardim alan ailelere var dedi
Ceydat Birsen2906 daha yürürlülüğe net girmedi sadec proje olarak taslk hazırlandı diye anladım Ekrem imamoğlunun instagram sayfasına girin ord paylaştı
Lalala7667 Daha proje aşamasında 10.000 aileye verilecekmiş ilk etapta. O da sosyal yardım alan ailelerdir. Her doğum yapana verilmeyecek. Fakat Sn. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız açıkladı tüm ilçe belediyeler ve bakanlık böyle bir yardımı yapıyor diye. Bilmiyorum alan var mı? Detayları google, twitter ve instgramdan öğrenip takip edebilirsiniz.
Gigy Birsen2906 evet Ekrem İmamoğlu Instagram sayfasında da paylaştı ,şartlara göz attık da bi ,mavi kart sahibi olmak gerekiyor ,hane geliri de kişi başı bin TL altında olması ,herkese olacağını düşünmüyorum zaten