HseyinHmeyraBakrl Merviss bende 5+ 3 oldum aynı dertten muzdaribim maalesef nefes alamıyorum ağrıdan😞😞
seydax Merviss merhaba magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktoruna anlat magnezyum ilacı verir.. hemen kesiyor agrıyı rahatlatıyor. Benim de gece ayaklarım ağrıyodu kullandım rahatladım 15. Haftalıktım o zaman
Merviss HseyinHmeyraBakrl canim batiyo gibi aciyo. Benim kirik.gibi bildigin. Ne yapiyorsun bi cozumu var mi oksuremiyorum bile 😣😣
HseyinHmeyraBakrl Merviss bende eğildiğim yerden doğrulamıyorum maalesef hiç bir çözüm bulamadım ilk bebeğimi epudral Doğum yaptım ona bağlıyorum biraz
Merviss HseyinHmeyraBakrl benim ilk bebegim bende epidurali dusunmuyor degildim korktum simdi canim gece perisan oluyorum ya. Herkes usutmussun diyor. Hic bilmiyorum napcam cok zor
HseyinHmeyraBakrl Genel anestezi olmaktansa yine epudral olucam canım. Üşütmüş olabiliriz gerçekten bi doktoruna görün derim 🤗
deletedmom11 Merviss kramp gibi grerdi bıçak saplanır gibi sonra nefesimi keserdi sırımda orta yerlerde geçerdi gene gelirdi