Tugba111 Merhaba sonunda süreç sona eriyor. Yarın sabah suni sancı ile vajinal doğum deneyeceğiz. Hepimizin doğumu su gibi geçer inşallah 🙏 bana da bir dua ederseniz çok sevinirim 🙏 suni sancı ile doğum yapan varsa tavsiyelerini de merak ediyorum.
Tugba1421 Tugba111 bende 39+5 kendi agrimla olmasını çok istiyorum 2.dogumumu suni sancıyla yaptım 2 saatte doğumum olmuştu ama kendi agrinla daha iyi oluyor suni şancı çok sık giriyor ve biraz zorluyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin insaAllah kendi ağrınız gelir de gerek kalmaz
aay1 @Tugba111 bana suni sancı vermişlerdi kendi sancılarım da başlamıştı ama açılma olması için yeterli değildi o yüzden suni sancı da taktılar suni sancı kendi sancınıza göre birazdaha ağır geliyor insana ben epiduralli normal yapmıştım iyiki de öyle yapmışım çok zor oluyor sancıyı çekmek epiduralli yapmazsanız da inşallah sizin kolay geçer🙏🏻
Tugba111 aay1 epiduralli olacak inşallah benimde bugün sabah nişanım geldi dünde 1 2 cm açıklık var demişti doktorum. Artık bebek büyüdüğü için müdahale etmemiz gerekiyor inşallah sezeryana gerek kalmadan kolayca olur belki gece sancılarım başlar yarına kolaylaşır
etrhn Tugba111 banada bebegin kilosundan dolayi cok beklememizin iyi olmayacagini suni sanci ile baslatabilecegimizi soyledi. son kontrolde ilk nstde bebek cok oynamadigi icin iki kez nst cektiler doktor cok bekleme taraftari degil. bende sezeryan olmaktan korkuyorum :( insallah hayirli ve kolay bir dogum ile evlatlarimizi kucagimiza aliriz 🙏
Emina17 Bende 40.haftadayim. Bugün gittim doktor haftaya bugün 41.haftada suni sanci verersk doguma alicaz dedi. Suni sanci zormus ama rabbim kolaylik versin inşallah o zamana kadar kendi sancim gelir inşallahh
Tugba111 Emina17 inşallah 🙏 herkese göre değişiyor sanırım suni sancı alıp çok kısa sürede doğum yapanlarda var yaşayıp görelim
Emina17 Tugba111 evet canim biraz önce bir tanidigimda dedi gittim 2 cm aciklikla suni sanci verdiler hic hissetmedim doktor suyu patlatmis 20 dk sadece sanci cekmis sonra acilmasi olmus doguma almislar inşallah bizede oyle kolay dogum nasip eder rabbim
aay1 @Tugba111 epiduralli olması en iyi karar bence çok rahat oluyor o olunca inşallah kendi kasılmalarınız da başlar hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza allah yardımcınız olsun🙏🏻
aay1 @Mom81 devlette yapıyorlar mı hiç bilmiyorum ben özel hastanede yapmıştım doğumumu özelde yapıyorlar
nazkaa Selam kızlar İkinci gebelik 40+2 haftalık oldum su ile NST iyi ağrılarım yok Norma doğum istiyorum ama doktorum bebek kaka yapa riski var dedi suni sancı yapalım dedi , bende kararsız kaldım yarın hastane gidiyorum ne yapsam
zeymoms3 nazkaa ya ben ilk doğumum normal bende şuan 40 haftalık oldum 41 kadar bekliycez diyo ilki kaka yemişti benim korlıyorum 2 günde bir gidiyorum ani bişe olursa direk gene acile gidicem ama şuam ne nst de samcı var nede agrım