Orticci Merhabalar 6 aylık hamileyim evin yakınında yüzme tesisine gitmek istiyorum henüz doktoruma sormadım ama pandemi den sebep çok az kişi geliyormuş havuza yüzmekte iyi geleceğini düşünüyorum aranızda yüzen varmı bu süreç de?
milena11 Orticci valla bende çok istiyorum ama havuzlardan enfeksiyon kapma riski çok yüksek. Bakalım doktoru izin veren olmuş mu
Denizyildizii Orticci ben enfeksiyon kapmıştım geçensene hemde havuzda bizden başka kimse yoktu. Doktor kullanılan kimyasallar da sebep olur demişti o yüzden riskli. Yüzmek çok iyi gerçekten doğumuda kolaylaştırıyor ama en iyisi deniz ben sırf bu yüzden yaza denk getirdim hamileliği😄
Orticci Denize de çok önermiyorlar yani evet enfeksiyon riski var ama şu süreci yüzerek geçirmek çok sağlıklı olur diye düşünüyorum doktor ne der tabi bilmiyorum randövü zamanı soracağım
Denizyildizii Orticci denizi kim önermiyor doktormu😕 ben ilk gebeliğimde 2 günde bir giderdim. Doktora da diyordum çok iyi demişti hatta doğumuma 2 gün vardı yine gittim😄
Denizyildizii Orticci he anladım cnm tenha yerlerde giricem artık ben yazlık yerde yaşıyorum. Yazlıkçılar gelmeden girerim artık 😄