Dilekcnkn [silindi] 12+2 bulantılar sadece sabahları oda aç karnına su içmekten herhalde cinsiyetimizi henüz öğrenemedik ☺️
Zeynep_18 [silindi] 26+6 haftalığız cinsiyetimiz erkek, yavaş yavaş ağırlaşmaya başlıyoruz bacak ağrısı oluyor ☺️
metehaninannesiii [silindi] 16+1 olduk yarın randevumuz var yarın belli olacak doktorumuz 12.haftamızda tahmin etmişti yarın kesin sonuc alırız artık
Omerhatice [silindi] 27+1 iz agirlasmaua başladık baya bugün kontrolüm şeker yuklemem falan vardi hamd olsun hersey yolunda ama ben bittim in çık in çık bide gece 12 den bugün öğlen 12 ye kadar bisey yemedim su bile içmedim basim çatlıyor hala 🤦♀️
[silindi] Dilekcnkn darısı başıma ya 9 haftalık olduk bugün bulantı yüzünden hiçbir şey yiyemiyorum 🤦🏽♀️
Dilekcnkn [silindi] benim diğer ikisi hissedene kadar devamdı ama bunda fazla yok çok şükür inşallah seninde kısa zamanda bulantıların azalır
ug_fa-3diplomalianne [silindi] 33+3 ❤ Kız 👸🏻 ara sıra geri gelen bulantılar, bel ağrısı ve mide yanmasından uyuyamamak, eğilip kalkamamak ve hiç durmayan bir prenses için sürekli uzanmak dışında çok iyiyiz 😅 Şükürler olsun her türlü ağrıya sızıya razıyım Rabbim onu bana bahşetti ya hiçbiri dert değil 🤲🥰
Busra_korkmazz 7+1 hicbisey yiyemiorm beyaz leblebi Cubuk kraker portakal suyu siuah yesil zeytin haslanmis patates disinda.. Cok bulaniyor icim kipirdamak gelmiyo icimden cok yorgunum..
Kubra3525 [silindi] 30 hafta erkek ❤️ Bu ara aşırı halsizlik gece mide yanmasından yatamama 😄gündüzde öyle bogaz mide kalmadı yana yana he birde sırt agrısı🙁
Seda_nrr [silindi] 14+5 olduk ilk haftalarda çok uyuyordum bir iki hafta geçti canlandım şimdi yine başladı başımı kaldıramıyorum 😅 ne ev işi ne yürüyüş uyuyorum uyanıp birşeyler yiyince yine uyku çöküyor 🙈