Sermec27 Aslanannesiayse suyu iyi canım 22 de su fazlalıgı cıkmıştı bende diyet yaptım diyetle normale döndü senin tansıyon nasıl canım diyet yap canım ekmek makarna tatlı meyve hamur işi pirinç patates havuç yeme suyun normale döner o zaman
Aslanannesiayse Sermec27 son kontrolde doktora sordum ne yapmam lazım diye ama hiçbişey yapmican sadece kontrole gelicen dedi şimdi hastane ve doktor değişikliğim de olucak bakalım
Ecos123 Ltfy-ctn55 bende çok halsizim ya tansiyonum yükselip düşuyo sürekli belim agryo sirtim agryo 😶🙄
Sermec27 Aslanannesiayse bilmiyorum canım ben diyet yaptım normale döndü benim ki şeker kaynaklıymş zaten
Ltfy-ctn55 Ecos123 geceleri o bel ve sırt ağrısı uyutmuyor annemin kıymetini daha iyi anladım anneliğin kutsaliyetinide
Aslanannesiayse Sermec27 bende de şeker den şüphelendiler ama bişey çıkmadı onun için ama yinede yediklerime dikkat ediyorum sağol canım
Sermec27 Aslanannesiayse rica ederim canım inşallah seninde suyun düzelir sağ salim kucagımıza alırız bu sefer inşallah 🤲
Fatosef HappyMom yarın 3. Trimestera geçiyoruz inşallah bacak kol ve sırt ağrısı çekiyorum. Ağrılar gittikçe artıyor 😔
Sermec27 idiloska kılo almadığım için pek su an yürüyüşüm normal arada sırada penguenleşiyorum ama 🥰🤭 🐧