Elif5361 Mom8899 Ondan da olabilir duruş şekilleri pozisyonları da bize bunları yapıyor olabilir afacanlar ♥️🥰
gulsahgul26 İlk zamanlardaki gibi sık idrara çıkmaya başladım bazen kasık ağrılarını hissediyorum bende çok ayakta kalmamaya çalışıyprım hemen böyle bir durumda
irorkay Melisacaaglar geceleri canımı acıtıyor tekmelemekten 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ yemekten sonraları da çok hareketli. Bunun dışında el ayak yanmam oluyor ya geceleri şu an neden bilmiyorum ama 🤦🏼♀️
Melisacaaglar irorkay benimde aynı gece yatarken hareketlerini daha çok hissediyorum el ayak yanması bende de oluştu ama bazen aniden bi üşüme de gelmiyor değil bi yandan
Senibeklerkennn Bizde 24+2 olduk 🤗 Bende kasıklarımda hissediyorm genelde haraketlerini hatta bazen rahimde tekme yedigimi hissediyorm doktor ayaklari asagidadir oyuzden dedi🙈 Ama insan herşeyde panik oluyor sanirim tek ben degilim boyle olan😁
Dilangunes Ben 23+5 oldum en büyük şikayetim hareketleri 1 gün var 3 gün yok kafayı yemek üzereyim 3 gündür hiç hissetmedim ama bunun öncesindeki gün net hissettirmişti niye böyle oldu?
tgba22 ynrbrk göbek deliginde olmaz bence ya cunku doktor orada bakmıyor ben tam baktıgı yerde hissediyorum dısarıya dogru pıt pıt atıyor bazen.yukarıda olunca ben gazdır diyorum
handeliz tgba22 valla benim kiz gobek deligimin altinda karnim tek tarafli yamulmaya bile basladi sag tarafm sertlesti acidi baktm sagdaa
Melisacaaglar Emn_dgn aynı durumdayız artık hamile olduğum belli oluyor hareketleri şuanlık sadece ben hissediyorum dışardan gözükmüyor eşim görmek için sabırsızlansada daha var galiba
Sedaikraliya Benimki 22+6 aksamlari cok hareketli sabahlari zaten artik o uyandiriyor beni tam cekim diyorum videosunu flasi acinca sus pus oluyor 😂😂😂
Melisacaaglar Sedaikraliya yaaa benimki dışardan belli olmuyor daha gözle görülmesi için çok dikkatlı bakmak gerekiyor ☺️
minikoglumm Melisacaaglar çok sık idrar mesane ağrısı bebeğimin son 2 haftaya göre daha çok hareket etmesi karnımda dönmesi düzensiz uykular uyusam uyanamıyorum uymak isteyince Uyuyamiyorum bel ağrım ve üşengeçlik 🙄
Nundiyebiri Galiba hiç bir belirtisiz nadir hamilelerdenim😁😁 nekarnım var ne bebek hareketi var ne bulantı yanma kilo bile almadım hamile gibi değilim Tek sorun korkumdan her hafta kalp atışını dinlemeye gidiyorum 😁
Melisacaaglar Nundiyebiri şiii nazar etme maşallah De ve bu günlerin tadını çıkarmaya bak 😀 çaktırma benimde öyle anlattıkları gibi bel agrım yok bulantım yok biraz sanki az kilolu bebiş diye elhamlanıyorum oda cuma belli olacak detaylı ultrosanda bakalım 🤔
Kubra1643 Nundiyebiri canim alir misin bilmem ama trrendyolda doppler var kalp atışı dinlemek için covid döneminde hastaneye gitmek zorunda kalmazsın belki
Nundiyebiri Melisacaaglar bende yarın detaylıca giricem sonuçlarınızı yazın merak ettim benim kide şişkoymuş