Sebahat2020 Senaozturkk canım ne kadar hareket yapabilirsen o kadar iyi oluyor ama tabi kendini yormadan
Sehera1 Senaozturkk 24. Haftadayım ben martın başından beri günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum her zaman yapamıyorum ama yürümeye özen gösteriyorum.Yaklaşık bir haftadır da YouTube den hamile yogaları yapmaya başladım
idilsmomi Riskli bir durum yoksa öğrenir öğrenmez, varsa ilk 3 aydan sonra başlayabilirdiniz ama geç değil hemen başlayın💪🏻
Mom040 Doktora 17 haftalıkken sormuştum, daha erken 15 dk.yı geçme demişti. Düşük riskim falan da yok ama bana ilginç gelmişti.
Denizzz88 Senaozturkk ben hamileliğimin başından beri haftada 3 gün yürüyorum doktorum kendini yormadan yürü bol bol hareketli ol dedi şuan 35+5 im hala yürümeye devam ama tabi artık ağırlaştığım için 10bin adımı tamamlayamıyorum yoruluyorum o yüzden şimdiden bol bol yürüyün
Hmsrqw Denizzz88 ben bi yerden okumuştum hamileyken kısa ve yavaş adımlar attığımızdan dolayı 10000 adım va adım sayısı saymayın sadece saatle hareket edin doğrusu kaç dk yürüdüğünüz , yürüdüğünüzde attığınız adım sayısı değil demişti bi prof
Denizzz88 Hmsrqw aslında tek seferde olmuyor 10bin adım mesela sabah bi yürüyorum akşamüstü tekrar yürüyorum yavaş yavaş tabi yormadan kendimi öyle toplamda oluyordu ama şuan o kadar değil daha başlardaydı o şimdi 5 6 binde kalıyor
Buketkucuk Senaozturkk hayır ikinci trimestera girdiğinizde herhangi bir tehlikeniz yoksa yürüyüş serbest hatta yararlı bile😇
Ekvatoral Senaozturkk Riskli gebeyim. Bu aralar durumumuz iyi gidiyor çok şükür. 29. Haftadayım doktoruma minik yürüyüşler yapabilir miyim dedim. Bu zamana kadar evdeydeydim hep. Doktor da yanında biri olması şartıyla dikkat ederek evet dedi.evin etrafını dönüyorum hemen yoruluyorum. Sıkıntılarım olmasa en başından güzelce yürürdüm. Siz doktorunuza sorun en güzeli.