Elayldzn Merhabalar göbek tüylerinizi napıyorsunuz alıyorsanız nasıl alıyorsunuz? Çok yok aslında kötü kötü tüyler ama rahatsız oluyorum ben . Doktora falan giderken 😣bir iki kere epilasyonla aldım çoğalırmı bilmiyorum.
Sosyoplb İlk aylarda yoğun olabiliyor, benim öyleydi en azından sonra azalıyor ama. bende ağda yaptırmıştım 3.aydan sonra
Ceyda1236 Elayldzn ilk hamileligimde epilasyon cihazıyla alıyorum canim ama her yerini almıyordum tabi o çizgiyi ve etrafını alıyordum. Simdi ikinci hamileliğim ağda yaptim gecen gün mis gibi oldu
Ozge890 Elayldzn benim daha öncede vardı simdide var esimde bende rahatsiz oluyoruz o yüzden aldıriyprum
Umutt22 Elayldzn valla benim baya tüy değil kıl gibi oldu göbeğim çok çirkin görünüyor ama doktor alırsam kalıcı olacağını söyledi hiç ellemedim takılıyoruz beraber 😂
ZeynAnk Elayldzn göbeğimde inanılmaz bir tüylenme oldu. Yani normalde böyle bir şey yoktu. Haızr ağda bandı ile alıyorum ben de ara ara ama görünce çok canım sıkılıyor😏 ne biliyim yüzümde, kollarımda bacaklarımda bir değişiklik yok ama göbeğim çok tüylendi.
Lraybrs Elayldzn ben epilasyon ile aldığımda tekrar çıkmıştı. Sonra cımbızla aldım çıkanları ama öyle çok fazla değildi benim canım. O yüzden cımbız ile aldım az diye. Bir daha da hiç çıkmadı 3 ay olacak. Hiç tüy yok. Şuan 8. Ayimdayim.
vogue Elayldzn veet ağda bandı ile kendim alıyorum hiç acısız ve çok pratik. Tavsiye ederim iyi ki almışım tüyleri diceksin ☺️