Minel321 Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim dün doktora gittik bebek ters duruyordur doğum pozisyonu şeklini almış gibiydi resmen kafası aşağıdaydı Doktor sıkıntı yok döner dedi ama kafam takıldı aranızda benim gibi olan var mı lütfen acil yazın
Crn1996 Minel321 canım bebeğin baş aşağı durması bir tehlike değil benimki de öyle bayadır zaten sürekli pozisyonları değişiyor aksine belli bir haftadan sonra baş aşağı durması gerekiyormuş ☺️
Ozlem23 Minel321 küçük daha döner o sonra yine döner 😁 takılma ona sen bizimki ultrasonla bakarken bile dönüyordu basasagi idi sonra yukarı aldı kafasını
Hanife_ikranuR Minel321 daha o çok döner ben 32. Haftaya gircek benimde dönüp duruyo icimde semsert oluyo geri oynuyo 😊😄
Minel321 Merveee34 kanala girme söz konusu değilmiş çünkü doktor dedi rahimde açılma falan yok korkma tekrar döner dedi ama içimde bir korku kaldı
Minel321 Crn1996 valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun o kadar korktum ki daha bebek hasreti cektim şimdi ufacık birseyde korkuyorum
Crn1996 Minel321 içini ferah tut canım sürekli dönüyorlar zaten başının aşağıda olması da gayet normal bir durum doktorum öyle demişti☺️
Hanife_ikranuR Hicran27 Sürekli hareket halinde karnında şekiller ciziyo sertlik oluyo bı yerde diyorum bu başı heralde tekmeler kaburgama baskı yapiyosa baş aşağı diyorum o şekilde zaten bu aralar bu kdr sert hissediyorum önceden pıt pıt böyle bı hisdi
Hicran27 Hanife_ikranuR benim de en çok sol tarafta tekme atıyor tam kaburga altında başımı ayağımıza anlamıyorum
Havva- Minel321 döner sıkıntı etme benimde rahim sağdaymış normalde solda olması gerekirmiş bebek yukarıya dönmüş böyle giderse sezaryen olurmuşum yani aşağıda yukarıda hareket ediyorlar önemli olan son zamanlar