mucizem09_ Kizlar bugun idrar verdim fakat protein ve glukoz eser miktarda yaziyor cok korkuyorum sizce nedir bu 17+5, gebeligim buarada basina gelen varmi😪😪😪
Hemsireanne1 mucizem09_ benim geçmeyen idtar yolu enfeksiyonum var sürekli enfeksiyonluyum proteinde sürekli eser yazıyor doktorum bu kadar enfeksiyona proteinin eser yazması normal diyor her seferinde zaten tansiyonumada baktırıyorum düzenli olarak normal seyrediyor bi sıkıntı olmaz canım tuzlu yeme bol su iç tansiyonun normalse önemli değil
mucizem09_ Gizem957 evet hastanede verdim varmi yokmu bilmiyorum tansiyonum normslde yok bugun baktirdim tansiyonum 13:7 cikti odem frlan birseyde yok saglikbocagindaki tansiyona sorun yok demisti 😏
Gizem957 mucizem09_ bazen enfeksiyon olunca da protein çıkıyomış ya bence doktoruna sor canım kötü blsey yoktur inşallah ben de de tansiyon var da çok korkuyorum
mucizem09_ Gizem957 aynen tuzlu yeme dedi sadece anlamadim bendee valla korkuyorum yaa kotu birseymi 😪
mucizem09_ Gizem957 zaten enfeksiyon var maya 10 erikrosit 15 gozukuyor bunlar enfeksiyin degil daha bugun verdim eser diyor zaten
Gizem957 mucizem09_ işte bende burda okudum da enfeksiyon olunca o protein yazan yerde bazen çıkıyomış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım Allah korktugumız yere ugratmasın insallah
Gizem957 mucizem09_ bende tansiyon var canım o yüzden korkuyorum tansiyon yüksek olunca riskli ama tek başına protein bisey ifade etmiyormuş
mucizem09_ Gizem957 canim baktim simdi tansiyon iki kere 1 saat arayla olctum 11 6 iyimi sence ben anlamiyorimda gebelok zehirlenmesi olamaz demi
Zeynep_99 mucizem09_ bence iyi canm bendede tansyon cikti 18 haftaligiz soktoeum surekli kontrol etmemi istedi 14e7 cikmisti suan takip altindayim tuzlu falan yemedigim halde yuksek yani
Denizcyc mucizem09_ canım bu haftada gebelik zehirlenmesi olmuyor zaten. 20.haftadan sonra oluyormuş. Bende de protein çıkmıştı dahiliyeye gitmiştim. Doktor akıntıdan kaynaklı çıktığını söyledi. Ben de o dönem çok korkmuştum ama gebelik zehirlenmesi olmuyor kendinizi strese sokmayın.
mucizem09_ Zeynep_99 bende simdi baktim canim 11,7 olmus normal galoba hani gebelik zehirlenmesi olur diye cok korktum ama onda odem felan eslik ediyor galiba