SutlacimiYedimmiBen Kizlar az once kisisel bakimimi yaparken farkettim vulvada varis var ve tam büyük dudaklarin alt kisminda vajina girisine yakin sol tarafta ozellikle bu normal dogumu etkiler mi ki acaba basina gelen oldu mu?
YagmurAnnesi SutlacimiYedimmiBen bende 10 gün önce gittiğimde doktoruma bacağımda varis olduğunu söyledim vajina da da olabilir elime ara ara şişlik geliyor dedim.. her zaman olmuyor ama bu şişlik.. o zaman 2 hafta sonra gel muayene edelim eğer sıkıntılıysa sezeryan olabilirsin yoksa normal doğumda kanama durmayabilir dedi (33+1 haftalığım şu an)
Hilal2205 Canım bendede var geçen doktora gösterdim normal doğuma engel değil sadece büyümemesine özen göstermelisin dedi. Çok ayakta durma ozaman büyüyebiliyormuş dikkat et canım
SutlacimiYedimmiBen Hilal2205 aslinda evin icindeki isler dışında pek ayakta durmuyorum yuruyusede cikmiyorum pek buyuklukten ziyade bi topluluk seklinde dedigim gibi iceride degil fazla kesiyide saga dogru atıyorlar zaten variste solda insllh sagsalim doğururum normal bi şekilde. Sezeryandan cok korkuyorum.
SutlacimiYedimmiBen YagmurAnnesi bnde bugun kontrolde sordum doktor normall doguma engel degil dedi ve bu beni mutlu etti🙏
YagmurAnnesi SutlacimiYedimmiBen ayy çok sevindim inşallah benimki de normal doğuma engel değildir 🙏🏻
YagmurAnnesi SutlacimiYedimmiBen benim sağ bacağımda diz kapağımın üstünde var.. sol bacağımda da diz kapağımın iç kısmında baldır tarafında var… ama vajina kısmında da elime şişlik geliyor bilmiyorum orada da var mı gittiğimde bakacak doktor