Eymenbby4 Aleynaezel geçiyor valla su gibi oğlumda ilk 3ay çok zor geçti sonra bi baktım 30 haftalık olmuşuz sonra kış geldi doğum ama yaz hamileği zor geçiyor gibi şuan benimde geçmiyor
Gamzelim12 Aleynaezel 30 lara gelince aslında zaman gecmıyor cnm ne cabuk bu haftalara geldim desim ama şimdi zaman sankı hıc gecmio 33 haftalıgım 😀
Mls_mls02 Aleynaezel canım banada sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama harbi geçiyor 23+4 teyiz kızımla 🥰🤲🏻👶🏻
badeilemerve Denizyildizii Ben de öyle diyordum şu an 26 oldum bir anda geçti ama şimdi de artık doğursam diyorum askerlik gibi oldu 😂
Denizyildizii Eymenbby4 doğru aslında ben ilk hamileliğimdede hep zaman geçmiyor diyordum şimdi kızım 3 buçuk yaşında😄
Aleynaezel Erken ögrendım dıemı acaba hastalandım gece hamıle oldumu ögrendım beklıyoduk ama belırtım yoktu sımdı dıom keske gıtmeseydım hastaneye geç ögrenseydım ögrendım günden berı zaman gecmıyo 4 haftalıktı ogrendım hala aynı zamanda nerdeyse 😂😂
Aleynaezel Ilk hamılelık böyle oluyor demekı. Bıde benım bulantım felan hıc yok çok şükür hamıle oldumu nezamn hısederım acaba 😅
milena11 Aleynaezel hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor. Benim 10.haftada bulantım basladı çok ağır geçirmedim 13 de bitti göğüs ağrıları ilk günden bugüne devam
Hellolo Ah ah ilk haftalar öyle hiç bitmeyecek sanıyor insan şuan 30 haftalığım bende doğsa diye bekliyorum 😄
Zeynep_18 Aleynaezel kıyamam sana yaa kendimi gördüm bi ann, bende öyle diyordum bi bakmışım 27 hafta olmuşuz😁🥰
Aleynaezel Bıde şey dıcem sız bebegınızın cınsıyetını hısedıyomuydunuz ya ben rüyalarımda kız eşyaları göre göre ole herkese kız dıom erkek olur belkı dıolar kız olucak hısedıyom dıom 😂
Buketkucuk Aleynaezel ohooo 35+1 haftalığız asla geçmiyor zaman, o zamanlar da geçmiyor diyordum ama çabucak geçti🤪
Dilek58 Aleynaezel o haftalarda bende öyle diyordum günleri haftaları saymıyordum artık 😂 bir baktım 24+2 olmuşuz kızımla abimizle gün sayıyorz şimdi annecim canım kardeşim ne zaman doğacak diyor her uyandığnda 🥰😌
Ozge5500 Aleynaezel 29 haftadayz valla bundan snra hic gecmz die dusunuorm 🙈 allahimin izniyle sag saglim kucagimiza alsak 🤲
Essa33 Bende 9 haftalığım geçmiyor valla ilk kalp atısını duymak için geçmedi şimdi cinsiyet öğrencez merakıyla geçmiyor bilmiyorum 🤷♀️ 😄