Happymother3 Kızlar bebek odası hakkında neler yaptınız yada neler dusunuyorsunuz daha sonra baza olan besıklerden mı yoksa montessori tarzılarımı daha kullanıslı tecrubelıler yda yenı alanlar fıkırlerını yazabılır mı artık dusunmekten beynım agrıdı 😂
metehaninannesiii Happymother3 ben park yatak aldım her yere onu goturebiellim diye odasına da montessori yatak odası takimi aldık gerçi daha gelmedi ne zaman gelir onu da bilmiyoruz bu şekilde yani
zeynepylmz Happymother3 daha sonra baza olan beşiklerden aldım daha kullanışlı olacağını düşünüyorum ☺️
Ozlem23 Happymother3 benim yerim olmadığı için oda yapmadım park yatak ve dolap aldım sadece Ama oda yapabilecek olsaydım büyüyen beşik alırdım sonra bı cekemceki sifonyer ve gardolap alırdım ama sadece hayallerde kaliyo 😁
Happymother3 zeynepylmz onu komsumda gordum yataga cevırdıgınde cok ufacık olmus besık ıkende cocuk tırmanmaya calıstıgında cok sıkıntı cekmıs ondan dolayı kafam karıstı :/
Hanim90 Ben parçaları ayrı ayrı buldum vienzadan ve ğkeadan yatağı da çekmeceli montessori yatağı alacağım
metehaninannesiii Happymother3 ben genç odası takimi yerine bunu düşündük genc takımı da olarak da kullanabilir baya büyük çünkü
Pyraz1992 Happymother3 bende monstri oda takımı aldım hatta internetten aldık bugün getirip kurdular şahane oldu çok uzun sürede yatar çünkü tek kişilik yatak boyutunda bbutik mobilya diye bı site var instgramda bı bakın isterseniz biz ordan aldik