Cancancan Yarenehamileyim 31+5 2170 çıktı ilerden gidiyor benimki normal istiyorum ama Bu gidişle zor gibi
Sevda6767 Ben de bugün 31+2 yim canım kontrolüm vardı. 1745 gram. Doktor haftasıyla uyumlu iyi dedi. Zayıf ya da iri demedi
NidaEzgi Ya benim bebeğim çok zayıf o zaman 1290 gr dedi geçen hafta yani 30.haftada nasıl kilo alır ki bebek acaba üzüldüm ben şu an😔
Aysenurtsr NidaEzgi lutfen hic uzulmeyin herkesin ki bir olmaz, boyle kiyaslamayin. Kasar peynir muz yiyin saglikli olsun kilosu onemli degil.
Gamzeli NidaEzgi anne baba küçükseniz bebeğin küçül olması gayet normal canım burdaki arkadasların bebeklerinin büuük olması yanıltmasın seni
Ardanyal NidaEzgi kaşar peynir yiyin bebeğe kilo yapar. Ama bazende ailenin yapısıyla alakalı oluyor😉
Mercan89 NidaEzgi muz kaşar ve yumurta beyaz ini fazla yiyin alır üzülecek bir durum yok zaten vu sureden sonra alıyor 1 haftada 500 gr alır
Aysenurtsr 28 haftalikta 1750 idi benim ki baya iri sanirim 🙄 suan 30 haftaligim, 32 de kontrolum bakalim ne olcak
NidaEzgi Gamzeli ben de zayıftım aslında 46 kiloyla hamile kaldım ama babasının maşallahı var yani zayıf falan değil ne bileyim neredeyse herkesinkinden 500gr az yanlış bişeyler mi yaptım acaba ki
Asli91 NidaEzgi endişelenmene gerek yok.Ultrason ölçümleri bazen şaşırabiliyo.Burda ultrasonda 4200 çıkıp 3 küsür doğuranlar vardı.
Gamzeli NidaEzgi sağlıklı olsunda kilosu çokda önemli değil sıkma canını sen muz ye hergün 1 tane gabız yapmıyor muz kaşar peynir ceviz tüket 👍🏼