ecemmp- Kizlar ben troid ilaci kullaniyorum onun yani sira omega3, d vitamini, magnezyum ve demir ilaci verdi doktor bu kadar sey kullanan var mi aranizda bi zarari olur mu acaba ama kafama gore kullanmiyorum ama :)
Ozlem23 ecemmp- ben vitamin(efamom) d vitamini demir ilacı ve magnezyum kullaniyodum son ayin olduğu için d vitamini bıraktım efamom bitince onuda bırak dedi doktor
Esen3535 ecemmp- bende d vit multivitamin Demir hapı kullanıyorum bide karaciğer hastasıyım onun ilacını kullanıyorum Sıkıldm bende
ecemmp- Ozlem23 ya bende nasil yaparsa doktor 2 tanesini dun verdi zaten daha ama cok gibi geldi o yuzden sormak istedim baska bu kadar kulanna var mi diye :)
Ozlem23 ecemmp- diğerlerini kullandığını söyledin mi verirken gerçi çoğu vitamin bı zararı olmaz bence
ecemmp- Esen3535 cok gecmis olsun bende fazla olunca bi tedirgin oldum acaba boyle cok kullanan varmi diye sanirim normal vitaminler insallah evlatlarimizi saglicakla kucagimiza aliriz :)
Esen3535 ecemmp- inşallah hatta benimde tiroidim farklı farklı çıkıyor takipteler bide onu kullanırsam kafam iyice kArışır 😀
ecemmp- Esen3535 yaa aslinda benim cok yuksek değil gebelikten once kullanmiyordum ilac ama doktor konturol altına almak istedi cok onemli gebelikte tiroid dedi 😊