Mavi34 elaninannesi04 ben yapmıştım çok belirsiz çizgi vardı. 6 gün kala doğru sonuç veriyor istersen biraz daha bekle
[silindi] elaninannesi04 varsa erken gebelik testinde çıkar. 6 gün öncesine kadar çıkanlardan alın. Ben 10 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim :) şuan 5+6 yız :)
iremyasar elaninannesi04 bende 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı varsa çıkar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah😇
AltinYildizMom elaninannesi04 ben tam 7 gün kala normal testle yapmıştım çıktı erken gebelik testi degildi ama erken döllenmeydi
elaninannesi04 [silindi] oyyy maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bi kaç gün geçsin bende alıyım bari testi :))
KkubraOz [silindi] 10 gün kala mı öğrendinizzz yaa benimde 10 günüm var bugün kasık ve biraz bel ağrım var bende şüphelendim ama testte çıkmaz diye yapmak istemedim
[silindi] KkubraOz çok yoğun kasık ağrım vardı varsa bile çıkmaz diyodum öylesine yapmıştım testi. Görünce şok olduk tabi :) hemen gidip kan verdik beta 15 çıkmıştı. 3nhaftalıkken falan öğrenmiş oldum
elaninannesi04 KkubraOz bendede hafif kasık ağrıları vardı 2 gündür geçti ama bulantı,şişkinlik ,sık tuvalete çıkma oluyo 🤔
KkubraOz Serraa123 ay çıksa keşke 🤣 geçen sefer adete 5 gün kala öğrenmiştim daha önce çıkanı ilk defa görüyorum şaşırdım 😂😂
Serraa123 KkubraOz Aynı bende canım ya,5 gün önce öğrenmiştim belirtin falan var mı hiç bende bişey yok 😀 gerçi ötekilerde de yoktu
KkubraOz Serraa123 ya bugün bel ve kasık ağrım var bide çok halsizim. Geçen seferde tam bu zamnlarda sürekli halsizdim ve uyuyordum. Çok umutlanmak istemiyorum ama acaba olabilir mi diye beklentim var 😌
KkubraOz Serraa123 var o ben hep onu kullanıyorum da arkadaşının ki farklı mı acaba diye sordum. İlk hamileliğimi o testle öğrendim bende
[silindi] Serraa123 eczanede bizim burada 45 tlye satıyorlar. Trendyoldan 4lüsünü almıştım evde duruyordu tanesi 20ye gelmişti
Serraa123 KkubraOz tamam canım yarın gidip bakayım eczaneden benide sürekli ateş basıyor ve beyaz akıntım var ☺️
KkubraOz Serraa123 benimde akıntım var ateş basıyo ay delirmeyiz inşallah beklemekten 🤣 bide ikimizde hamileymişiz ne güzel olur 😇☺️