Funda38 35+0 Haftada bir doktorum 2800 demisti 35+2de baska bir doktor 2670 dedi yarin 36+2 olacagiz tekrar kontrolümüz var bakalim ne cikacak
Kereminnannesi lifeofmybaby en son 31 haftayken gitmiştim 2100 demişti cuma günü gidicem bakalım ne diyecek çok merak ediyorum oğlumu ❤️😍
Sidal lifeofmybaby maşallah canım 🧿 Bizim de 35+4 günlük dün gittik kontorulumuz vardı 3300 olmuş tosunum 🤍🧿😍
busra-_-01 Gizmolata bana herkes erken diyor bende erteliyorum sürekli ama artık en kısa sürede hazırlıkları tamamlayacağım ne olur ne olmaz sizin doğum ne zaman
Gizmolata busra-_-01 önümüzdeki ay ortadı inşallah, canım belli olmaz tabi isterim 39. Haftayı falan göreyim ama erken doğum diye bir gerçek var 🥰 yani neden herşeyim hazır beklemek varken son zamanlarda telaşa gireyim. Ayrıca dediğim gibi yıkadım ütüledim paketledim dizmedim bi yere tozlanma intimali yok, hastane çantamın içinide paket paket hazırladım
busra-_-01 lifeofmybaby haklısın aslında ne olur ne olmaz belim felan ağrıyor karnım toplanıyor acaba doğum yakın mı
YNB Ozlem23 bende 33 de gittim suan 34 haftalik olcagim 2740 demisti bunda 100 gr +/- olabilir dedi iri bebek 2 hafta önde gidiyor. Acaba dogum neye gore olur size bilgi verdilermi
Ozlem23 YNB ben her hafta gidiyorum çatı muayinesi yapicam o kiloyla burdan cikarmi diye bakarız dedi zaten 4 u geçerse normal önermiyorum dedi şimdilik normal doğum için gidiyorum bakalım bana 34 ye 2761 demişti her hafta 200 gram alırsa bu çocuk bence 4 u geçer ama bakalım 😁
YNB MrsAkuzum ben 33 haftalık hamileyim 2740 dedk doktorum ama ben oyle ozellikle birsey yemiyorum kendimi kısıtlamadan herseyden azar azar yiyorum ama gunde 1 yumurta peynir domates salatalik yerim :) Onun disinda abur cuburuda nefsim köreltecek kadar yerim😇🥰
Busehnm Tuuanammm her gün bir muz bir havuc, cig badem, ceviz, kuru uzum yeyin, mutlaka sut icin ya da yogurt yeyin, yumurtayı unutmayın.. hepsi cok faydalı, insalalh kendini toplar kızçeniz de moralinizi bozmayin❣
Gyyildiz 32+0 da 2100 gram 44 cm idi kızım💚 2. Gebeliğim ilk kızımda bir tık iri idi bu yavrum da öyle ırsi olarak ilerliyorlar. Hastane cantam hazır sayılır tekstil açısından tamam geri kalan e bebek ürünleri için de kargo bekliyorum muhtemelen haftaya tam anlamı ile kapayıp hazırlamış olurum. Bir dahaki muayenem 33+3 de olacak bakalım.
Esekoldurengunes 35+1′de 2500 gr dedi doktorum. Bu haftalarda kilosu 2700 gibi olması lazım ama sen minyonsun, sana göre normal dedi.
busra-_-01 Gizmolata aynen bu hafta sonu hazırlarım artık bugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
busra-_-01 Gizmolata dün akşam kasılma felan oldu kasılınca korktum doğacak diye sonra aklıma geldi daha hiç birşeyi hazır değil napacağım diye 😂