Emineyartasi15 Morvy ya orası öyle canim tabiki paraya bakmamak lazim ama sadece bana sey geliyor hani normal olursa kendimiz dogurcaz oyuzfen hani Bna okadar para anlamsiz geliyor
Melek2654 Emineyartasi15 normal doğum daha zor ya zaten bebeğin doğma süreci doğarken sıkıntıya girmemesi morarmaması omzumun takılmaması son anda sezaryen da olabiliyor açılma olmazsa..
Emineyartasi15 Melek2654 zaten evet acilma olup olmamsi onemli o nezaman belli olur öncesinde doktor soyluuomi acaba
Ursfe Emineyartasi15 sanirim ben sanşsızım daha oncesinde gorduler smear falan alinmisti sigiller icin o haftalarda cok erkendi bisey demedi son kontrolde ben sordum tekrar her geldiginde hatirlat dedi gonderdi 🤷♀️
Melek2654 Emineyartasi15 kaç haftalıksınız siz 38 gibi çatı muayenesi yapılıyor çatınız darsa doktor önermez zaten normal doğum.ama açılma doğum olacağı zaman oluyor
KartalMert Emineyartasi15 2 gün önce doğum yaptım 3 devlet hastanesi gezdim 3 de doğumu yaptım ne yanimda kimse vardı doğumda ne refakatçi çok ilgi olmasa da gereken ersay yapıldı
Alparslan_mom Pandemi olmasa bende devlet düşünüyordjm ama böyle vakalar varken o riski alamadım. Özelde de var tabi ama daha temkinli ve boş. İmkanınız varsa parayı değil sağlığınızı düşünün benim fikrim. yine de size kalmış 🤞😊