Rumif 9+1 haftalık gebeyim 4 cu gebeliğim karnım şimdiden çıktı belli açan dördüncü olacak o yüzden mi ki 9 haftalık gebeler sizlerin karnı nasıl
Dilek37 Rumif benimde ilk hamileliğim 9+3 günlük cok hafif benimki şişkinlik gibi sanki 😀 dışarıdan bakıldığında anlaşılacak boyutta değil
bbestw Rumif bebeğimin hareketlerini hissetmemle büyüdü diyebilirim 18. Haftamdan sonra seçiliyordu önce bende bebek sanıyordum ama şişkinlikten oluyor . Sabah uyandığınızda aynaya bakın gaz yoksa bebektir o 😆😊😊
NaimeYilmaz Rumif Karnınızın olmadıgı her anın tadını cıkarn bırakın gec cıksın yavas cıksın 36 haftadayız artk nefes almaya yerım kalmadı 🙄
Rumif Dilek37 dar giyinince baya belli oluyor Benim ama dördüncü gebeliğim diyorum ondan mi bu kadar belli olmaya başladı erken degilmi daha digerlerini hatırlamıyorum hiç
Dilek37 Rumif dar olan kıyafetlerimi bende giyemiyorm cok rahatsız ediyor ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum karın büyümesinin
ZeuGizemAkyldz İlk haftakardaki karın büyümesi bebekten değil hamilelik sebebiyle gaz birikmesinden kaynaklanıyor :)
Rumif NaimeYilmaz yok benim 9 hafta bakınca baya belli diyorum 4 cu gebeliğim çoçuğum ilk değil ya acaba ondan mi ama çoğunluk gaz demiş olabilir ☺️🙈