Safisss İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı.. Yeni doğan bebeklere 4 aylık ihtiyaçlarını bir beşikle göndereceklermiş 😊
ftmlgz Safisss canım ihtiyaç sahibi 10 bin aileye verilecekmiş ilk etapta 16 milyon nüfusllu bir il herkese değil bu yardım bence
Safisss ftmlgz İlk etapta 10.000 aileye .. ama öyle bile olması çok güzel değil mi , bebeğin masrafında sıkıntı çeken bir çok aile var onları rahatlatmis olur 😊4 aylık bez ne demek
Swlatmn Ozge20ulu valla canım bende zerre inanmıyorum önce Bi toplu taşımaya çare bulsun insanlar balık istifi gibi anca reklam başkada bişey yok at kafadan bilgi yarışması
ftmlgz Safisss tabikide inşallah ihtiyaç sahibi insanlara gider bu paketler bu yardımlar artar tüm ülkeye yayılır🙏
paradiseeeeee Annecik_ baktım valla helal olsun ben herşeyi aldım cocugumun inşallah gerçek ihtiyaç sahipleri başvurur 🤲💙
Swlatmn Ayse_1629 canım açıklamasını oku demek istiyorki siz bize yardım edin bizde sizin yardımlarınızı gönderelim yani kendilerinin yaptığı bişey değil sen ben yardım edecek oda onları alıp dağıtacak